NEVIĐENI OGLAS IZ HRVATSKE, TRAŽE SE TIMON I PUMBA! Svinje NESTALE SA VIDIKA, vlasnik nudi NAGRADU (FOTO)
Oglas iz Bjelovara, Foto: Mojportal.hr

IZGUBLJENI PRIJATELJI

NEVIĐENI OGLAS IZ HRVATSKE, TRAŽE SE TIMON I PUMBA! Svinje NESTALE SA VIDIKA, vlasnik nudi NAGRADU (FOTO)

Pomozite im da se sigurno vrate kući, javite se gazdi na broj naveden na oglasu

Objavljeno:

Neobičan oglas osvanuo je na banderama u Bjelovaru. Naime, nestale su dve svinje, Timon i Pumba, a vlasnik, kako piše na oglasu, onome ko mu pomogne pri njihovom pronalasku i da bilo kakvu korisnu informaciju nudi nagradu.

Timon i Pumba su, piše dalje, pasmine landras, bele boje, teške oko 200 kilograma i izrazito pitome i ljudima "idu na ruku".

Pokušano je da se dođe do vlasnika na broj koji je naveden na oglasu, ali se s druge strane niko nije javljao, piše Mojportal.hr.

Dakle, ako slučajno naletite na dve svinje kako hodaju Bjelovarom, nemojte se uplašiti. To su prijatelji Timon i Pumba. Pomozite im da se sigurno vrate kući, javite se gazdi na broj naveden na oglasu.

Oglas iz Bjelovara
Oglas iz Bjelovara foto: Mojportal.hr

Landrasi su, inače, grupa kojoj pripada veći broj pasmina zavisno o državi u kojoj su stvorene, ali sve se one odlikuju vrlo sličnom morfologijom i proizvodnim svojstvima. Većinom su nastale ukrštanjem velikog jorkšira sa domaćim svinjama i još nekom pasminom, navodi Agroklub.

Svinje pasmine landras u proseku prase 10 do 12 prasadi i za 6 meseci postižu masu od 110 kilograma. Odlikuje ih dobra kvaliteta mesa.

Bonus video:

06:56

Napuštena svinja pravi haos u Kragujevcu: Juri decu i stare i upada u dvorišta u potrazi za hranom

(Espreso/Mojportal.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.