TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Marko iz Zagreba nađen MRTAV, majka Dragica ga tražila 3 meseca
Marko Jantol, Foto: Facebook/Dragica Jantol

TUGA!

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Marko iz Zagreba nađen MRTAV, majka Dragica ga tražila 3 meseca

Vlasnik Pauka nestao je početkom decembra nakon čega mu se gubi svaki trag

Objavljeno:

Marko Jantol (45), vlasnik poslednje zagrebačke videoteke Pauk, nestao je početkom decembra prošle godine, a njegova majka, Dragica Jantol, objavila je na društvenim mrežama da je nakon duge potrage njen sin pronađen mrtav.

Marko Jantol je 11. decembra 2022. godine otišao s adrese na kojoj je živeo i nije se vratio, od tada počinje potraga za njim. Nestao je iz Ogulinske ulice u Zagrebu, a potragu su za njim pokrenuli majka i prijatelji. Njegova je majka potvrdila da je njegovo telo pronađeno u nedelju u Zagrebu.

Podsetimo, vlasnik Pauka nestao je početkom decembra nakon čega mu se gubi svaki trag. Marko je tog 11. decembra ujutru pozdravio majku Dragicu i izašao iz svoje kuće na Trešnjevci. Međutim, nije se pojavio na poslu, a njegova majka i prijatelji nakon toga su prolazili pravu kalvariju. Mobilni su mu bili ugašeni, a o nestanku je brzo obaveštena i policija.

Marko Jantol
Marko Jantolfoto: Facebook/Dragica Jantol

"Prijavila sam Markov nestanak policiji. Nema ga nigde. Molim vas, ako ga neko vidi, neka obavezno nazove policiju", napisala je tada zabrinuta majka Dragica na Fejsbuku.

Jantol je, osim po ljubavi prema filmovima, bio poznat i po ljubavi prema životinjama, koje je spasavao s ulica.

"Ili mače, vreća buha, ili mi. Biraj!" šalili su se kod kuće kad bi Jantol doneo životinje koje bi spasio s ulice, piše Večernji list.

1 / 5 Foto: Facebook/Dragica Jantol

Bez oca je ostao prošloga leta, a u poslednje vreme i bez omiljenih mačaka.

Komšije s Trešnjevke u Pauk su dolazili baš zbog njega.

"On je genijalac, jedno je kad sam kod kuće odabereš film s Netflixa, a sasvim drugo kada ti Marko prenese sve o filmu, zainteresuje te, odabere upravo onaj koji želiš da gledaš", govorili su njegovi poznanici.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.