NESTAO MARKO JANTOL: Majka Dragica očajna, samo želi da joj se sin vrati
Marko Jantol, Foto: Nestali.gov.hr

POTRAGA U TOKU

NESTAO MARKO JANTOL: Majka Dragica očajna, samo želi da joj se sin vrati

U trenutku nestanka Marko je bio odeven u plave farmerke, crnu majicu, crni gornji deo trenerke i crnu jaknu, a na nogama je imao crne čizme

Objavljeno:

Nakon što se Marko Jantol (45) u ponedeljak nije pojavio na poslu u svojoj kultnoj, i poslednjoj zagrebačkoj videoteci Pauk, majka Dragica i njegovi prijatelji prolaze kroz pakao. S obzirom na to da su mu ujedno ugašeni i mobilni telefoni i da mu se, pod nerazjašnjenim okolnostima, gubi svaki trag, o nestanku je obaveštena i policija.

"Prijavila sam Markov nestanak policiji. Nema ga nigde. Molim vas ako ga neko vidi neka obavezno nazove policiju", napisala je pod objavom o nestanku Marka Jantola na društvenim mrežama njegova zabrinuta majka.

Prema dostupnim podacima, u vreme nestanka, kad ga je majka poslednji put videla dok je izlazio iz njihovog doma na Trešnjevci, Jantol je bio odeven u plave farmerke, crnu majicu, crni gornji deo trenerke i crnu jaknu, a na nogama je imao crne čizme.

Inače, visok je 175 centimetara, broj stopala je 42, ima smeđe oči i slabije je telesne građe. Takođe, na leđima ima istetoviran tribal veličine 15x15 centimetara.

Marko Jantol
foto: Nestali.gov.hr

"To što je poslednjih godinu, dve prolazio sa videotekom ine bih poželeo nikom. Želimo samo da se vrati, nije nam ni u primislima bilo ovo jer, uprkos svemu, nije klonuo duhom. Ove godine na sve se suočio s još jednom tugom, tačnije dvostrukom kada je u vrlo kratkom periodu izgubio dva mačka od kojih je jedan bio jako teško bolestan, a drugi je nastradao nesrećnim slučajem. Svako malo okrenem njegove brojeve telefona s nadom da će ipak zazvoniti, ali su nažalost isključeni i to nas sve zabrinjava jer on je uvek bio dostupan svima i u svako doba dana", rekao je za Jutarnji prijatelj nestalog Jantola.

Iz MUP Hrvatske apeluju da, u slučaju da posedujete informacije o ovoj osobi obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192.

"Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr", navode iz MUP-a.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.