IZBOLA MUŽA I BACILA SE SA TERASE: Zločin u Zagrebu ZGROZIO i iskusne policajce, zbog 1 DETALJA otkriveno da LAŽE
Hrvatska policija, Foto: Nebojša Mandić

užas

IZBOLA MUŽA I BACILA SE SA TERASE: Zločin u Zagrebu ZGROZIO i iskusne policajce, zbog 1 DETALJA otkriveno da LAŽE

Iz tog stana se stalno čula vika i galama, često su se svađali, ali poslednjih dana vlada mir.

Objavljeno:

Šokantan zločin u zagrebačkoj Dubravi, gde je žena V.Đ. (55) nožem ubila svog muža N. Đ. (59) i zadržala ga u stanu dok je rođacima pričala da je živ, zgrozio je i iskusne policajce.

Kako saznaju 24sata.hr, rastrojena žena, koja se bacila sa prozora nakon što je njen zločin otkriven i sa teškim povredama završila u bolnici, pokušala je da prikrije ubistvo tako što je koristila mobilni telefon ubijenog supruga i slala poruke sa njega njegovim najbližima, predstavljala se kao on i govorila da je sve u redu.

Međutim, bili su sumnjičavi jer se dva dana nisu čuli sa njim i došli su na vrata njihovog stana da provere šta se dešava.

Ali ona ih nije pustila, pa su pozvali policiju.

Policajci su potom, kako bi utvrdili odakle dolaze poruke, pretražili lokaciju signala i utvrdili da se mobilni telefon nalazi u stanu. To im je bio razlog da po dolasku vatrogasaca provale u stan, gde su videli stravičan prizor čoveka koji leži u krvi. Po svemu sudeći, njega je žena ubila nožem, a kad je otkrivena, bacila se sa balkona i teško se povredila.

Hrvatska policija
Hrvatska policija foto: Profimedia

Nije bila pri svesti a oko glave joj se širila lokva krvi, rekao je sused za Jutarnji list.

- Čuo sam udarac i video da ispod mog prozora leži žena - ispričao je za Jutarnji list komšija koji je prvi pritrčao u pomoć.

Mislio je da se žena onesvestila, ali je ubrzo video da su tu policija i vatrogasci, koji su odmah pozvali Hitnu pomoć.

Pre dolaska Hitne pomoći žena je davala znake života, ali veoma slabe.

Ambulantna kola
Ambulantna kola foto: Damir Dervišagić

Odbijala da ide na lečenje

Po svemu sudeći, zločin se dogodio još dan ili čak dva dana ranije, odnosno u petak uveče ili u subotu, budući se ubijeni N.Đ. svojoj rodbini nije javljao već dva dana.

Prema rečima komšija i poznanika, ona je dugo bila u rastrojenom stanju, ali je odbijala da ide na lečenje. Ubijeni muž se brinuo o njoj i pokušao da joj pomogne.

- Iz tog stana se stalno čula vika i galama, često su se svađali, ali poslednjih dana vlada mir. Bilo je neobično tiho. Bio je veoma miran i pristojan čovek, uvek su mi izgledali nespojivo i pitali smo se šta radi sa njom. Ona je, pak, znala da se svađa i pravi probleme - rekla je njihova šokirana komšinica.

Detalji uviđaja se još čekaju, a žena se nalazi u bolnici sa teškim povredama.

(Espreso/Blic/24sata.hr/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.