PACIJENTKINJA KOJA JE IZBOLA SVOG PSIHIJATRA JE BILA "TEMPRIRANA BOMBA": Policajci posebno zgroženi JEDNIM!
Lekar, Foto: EPA / GIUSEPPE LAMI

UŽAS U HRVATSKOJ

PACIJENTKINJA KOJA JE IZBOLA SVOG PSIHIJATRA JE BILA "TEMPRIRANA BOMBA": Policajci posebno zgroženi JEDNIM!

Napad je zgrozio njene kolege koje su bile šokirane

Objavljeno:

Bio je to pravi užas, a 37-godišnja pacijentkinja koja je napala svog psihijatra, doktorku Elviru Koić u subotu popodne, zbog svog psihičkog stanja je bila praktično "tempirana bomba".

Policija još nije utvrdila šta je tačno bio okidač za napad. Prim. Dr. Elvira Koić je šef Odeljenja socijalne psihijatrije u Neuropsihijatrijskoj bolnici „Dr Ivan Barbot“ u Popovači, a vodi i svoju privatnu ordinaciju.

Inače, dr Koić je nekada radila u Opštoj bolnici u Virovitici. Napad je zgrozio njene kolege koje su bile šokirane. Prema nezvaničnim informacijama, razlog je možda i neka banalnost, a ono što je policajce posebno zgrozilo jeste prizor koji su zatekli u ordinaciji gde je doktorka napadnuta.

U kakvom je stanju pacijentkinja koja ju je napala, tek treba da se utvrdi, a kako nezvanično navodi Jutarnji list, radi se o ženi koja radi kao sekretarica u obrazovnoj ustanovi i problematičnoj osobi.

Ceo slučaj sada vodi tužilaštvo, koje se još nije oglasilo zvanično o napadu na lekara jer je osumnjičeni i dalje pod lekarskim nadzorom.

Ministar zdravlja Vili Beroš osudio je napad a Hrvatska lečnička komora (HLK) upozorila je da ovaj događaj još jednom pokazuje težinu posla lekara.

(Espreso/Jutarnji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.