IVA JE NAPRAVILA TINDER I SAZNALA VEOMA BOLNE STVARI: Tamo je zatekla BAŠ NJIH I IMALA JE ŠTA DA VIDI!
Tinder, Foto: Profimedia

tinder

IVA JE NAPRAVILA TINDER I SAZNALA VEOMA BOLNE STVARI: Tamo je zatekla BAŠ NJIH I IMALA JE ŠTA DA VIDI!

U današnjem brzom načinu života kada nemamo puno vremena za privatan život te se mnogi odluče da svoju bolju polovinu potraže na aplikacijama za upoznavanje

Objavljeno:

Hrvatica je zbog nedostatka vremena za privatni život počela da koristi Tinder, a iako još nije otišla na prvi sastanak, na aplikacijama je videla dobre prijatelje koji lažu u opisima.

U današnjem brzom načinu života kada nemamo puno vremena za privatan život, izlaske, upoznavanja, druženja i odlaske na sastanke jer nakon posla najradije želimo leći u krevet i odmoriti se, mnogi se odluče da svoju bolju polovinu potraže na aplikacijama za upoznavanje.

Dok se neki plaše osoba koje se kriju iza profila na društvenim aplikacijama jer te osobe mogu biti nasilnici i psihopate te imati skrivene namere, neke osobe se usude da kušaju sreću pa je uspeju i naći, dok neki imaju neugodna iskustva.

Tinder
foto: Profimedia

U serijalu Net.hr "Iskustva Hrvata s aplikacija za upoznavanje" portal nam donosi različita iskustva Hrvata koji su koristili te aplikacije.

Iva (31) je nova u svetu online "dejtovanja". Zbog velikog opsega posla ima manje vremena za privatni život zbog čega se i odlučila za korištenje aplikacija za upoznavanje. Kako je tek počela koristiti aplikacije za upoznavanje još nije otišla na prvi sastanak uživo. Nepoverenje i mogućnost lažnih profila su razlozi zašto se teže odlučuje za dejt uživo.

Početak korišćenja aplikacija za upoznavanje

Iva (31) nam govori: Relativno sam nova u ovome i još upoznajem čari aplikacija za dejtovanje. Instalirala sam Badoo i Tinder. Tinder mi se pokazao zanimljivijim tako da sam nastavila da ga koristim.

Za sada nemam neka negativna iskustva te se nadam da ih ni neće biti. No, tek sam počela pa ćemo videti.

Čime muškarci privlače pažnju na fotografijama

Posebnu pažnju obraćam na izgled, naravno, s obzirom na to prvo vidiš fotografiju određene osobe. Ako mi se svidi fizički, pročitam detalje (opis) osobe da znam imamo li kakvih zajedničkih interesa i tražimo li istu stvar. Ako mi se sviđa većina navedenog, stisnem like, ako ne, onda je nope.

Za sada nisam imala nekakvih zanimljivih uleta koje bih izdvojila. Mislim da sam više ja ta koja zanimljivo uleti liku. Nisu ni momci što su nekad bili. Jednog sam lajkovala samo zbog fotografija koje su bile dosta provokativne pa me pitao što tražim, rekla sam mu da samo gledam trbušnjake. Možemo i mi žene "samo gledati".

Privuče me svakako ako je osoba zanimljiva i opuštena te razgovor teče nekim normalnim tokom. Ako budu seljačine na prvu kao ja u prethodnom odgovoru, brzo prekidam razgovor.

Tinder
Tinderfoto: Profimedia

Dejtovanje sa nepoznatim osobama

Većinom čekam da se meni prvi jave jer verujem da još uvek postoje muškarci koji su kavaljeri i koji bi trebalo prvi da se jave. Za sada se još nisam našla ni sa kime. Imam par propalih dejtova jer sam još uvek malo nepoverljiva prema osobama koje nikad videla nisam u životu. Volim dobro ispitati situaciju pre nego što se nađem s nekim.

Videla sam na aplikacijama dosta ljudi koje poznajem i to par jako dobrih prijatelja pa čak i nekoliko bivših. Nisam ih lajkovala jer bivši su bivši, a s prijateljima sam se kasnije zezala ko ima kakve mamce u opisu. Svi lažu.

Seksi fotke i eliminisanje muškaraca

Desetak muškaraca mi je tražilo seksi fotografije, neki su slali svoje bez da sam ih tražila, a nekima sam i poslala svoje.

Do eliminacije lako dođe, odnosno lako je saznati ako je netko sumnjivog morala, samo treba dobro ispitati osobu pre sastanka. Jedan se dopisivao sa mnom i još sa ko zna koliko njih pa su mu se malo pomešale informacije i zamenio me s nekom drugom devojkom. Amater!

Nisam videla nikog poznatog za koga znam da je zauzet, ali su mi zanimljivi ovi oženjeni u otvorenim brakovima koji eksprimentišu na Tinderu. Nisam znala da toga ima tako mnogo.

Šta traži na aplikacijama za upoznavanje

Odlučila sam se pre svega jer imam jako malo slobodnog vremena. Kovid je takođe puno promenio način života te smo se dosta zatvorili u kuće.

Nemam baš puno "prijatelja za izlazak" tako da sam odlučila da probam s ovim. Ne izlazim baš često jer je većina prijatelja u braku i imaju decu (moram naglasiti da imam 31 godinu), ispričala je Iva svoje iskustvo.

Podsećamo, da iako je Ivi sve ovo novo, to što je ona doživela samo je deo ledenog brega bizarnosti na ovoj platformi za upoznavanje.

(Espreso/ net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.