DANIJEL SE HVALIO KAKO MU SE POSREĆILO SA TRI ŽENE: Sutradan je njegovo telo pronađeno vezano za KREVET
Danijel Alfredo Rustikane, Foto: Twitter/@TribunaLibreES

jezivo

DANIJEL SE HVALIO KAKO MU SE POSREĆILO SA TRI ŽENE: Sutradan je njegovo telo pronađeno vezano za KREVET

Veruje se da je veteran Malvinskog rata preminuo tokom pljačke, a vlasti pokušavaju da uđu u trag ženama koje je poslednji put kontaktirao u aplikaciji za sastanke

Objavljeno: 13:31h

Argentinska policija krenula je u poteru za tri nepoznate žene nakon što je telo muškarca preminulog od srčanog udara pronađeno vezano za krevet. Danijel Alfredo Rustikane (60) rekao je prijatelju da je te noći 10. decembra upoznao nekoliko žena na Tinderu.

Članovi porodice zatražili su od komšija opise tri žene koje su pobegle, ostavljajući čoveka vezanog za krevet. On je pronađen licem nagore sa vezanim rukama i nogama nakon što je doživeo fatalni srčani udar.

Veruje se da je veteran Malvinskog rata preminuo tokom pljačke, a vlasti pokušavaju da uđu u trag ženama koje je poslednji put kontaktirao u aplikaciji za sastanke. Pošto su kola i mobilni telefon žrtve nestali, policija njegovu smrt tretira kao sumnjivu.

Policija je pronašla njegov ukradeni kamionet Ford Ranger pet blokova od njegove kuće u Buenos Ajresu. Uzeti su otisci sa volana, a navodno je pronađen nož na zadnjem sedištu, prenosi Miror pisanje lokalnih medija.

Gizela Rustikane, Danijelova ćerka, apelovala je na komšije za pomoć u identifikaciji žena koje su navodno bile sa njim. Bliski prijatelj, koji je želeo da ostane anoniman, rekao je policiji: „Poslao mi je audio snimak usred noć u kojem je rekao da je sa dve ili tri žene”.

Tužiteljka Karina Likalzi iz ne isključuje mogućnost s*ksualnog odnosa pre nego što je žrtva opljačkana. Nadležni ipak čekaju rezultate toksikološkog nalaza kako bi se utvrdilo da li je konzumirao nešto što je moglo da izazove srčani udar.

– Postoji i mogućnost da su ga žene vezale i da je umro od šoka ili anksioznosti. Ne isključujemo ovu hipotezu, iako čekamo komplementarne laboratorijske rezultate da bismo bili sigurni – saopštio je portparol policije.

(Espreso / Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.