FOTOGRAFIJA KOJA JE POSVAĐALA CEO BALKAN: Neki se KRSTE, drugima je skroz NORMALNO (FOTO)
Mladić koji je pokrenuo lavinu komentara, Foto: Facebook / Dnevna doza prosjecnog Dalmatinca

ČUDNO ILI NE?

FOTOGRAFIJA KOJA JE POSVAĐALA CEO BALKAN: Neki se KRSTE, drugima je skroz NORMALNO (FOTO)

Šta vi mislite o ovome?

Objavljeno: 14:01h

Fotografija koja je objavljena pre par godina je izazvala pravu lavinu komentara, a ljudi su (naravno) uspeli i da se posvađaju, kako to obično i biva na društvenim mrežama.

Naime, na fotografiji možemo videti muškarca koji stoji na pešačkom prelazu, a detalj koji je izazvao opštu pometnju na mrežama jeste mačka koju on šeta, ni manje ni više nego na povodcu.

Neki misle da se mačke ne bi trebale voditi na povodcu, dok drugi tvrde da je to sasvim normalno.

Mačka na povodcu
Mačka na povodcufoto: Facebook / Dnevna doza prosjecnog Dalmatinca

- U Zagrebu je to normalno videti, pa kućne mace ne možeš pustiti same, mogu se uplašiti i izgubiti jer nisu navikle na spoljni život, a i one trebaju vazduha i šetnje... Ajme, kaj ste neobavešteni ljudi, doduše, Split je mali grad, a držanje turista svakako je važnije od držanja maca - piše jedan član grupe.

- Jedino u RH vama je ovo čudno i smešno, vani je ovo najnormalnija pojava. Pogotovo kad mačku platiš parsto evra, sigurno je nećeš puštati k'o ove seoske mačke da landraju i pare se kako stignu... i čudom se čudimo kako nam je pun grad napuštenih mačića - kaže jedan.

"Ovo je smešno svom primitivnom svetu. Odavno u većim gradovima je ovo uobičajen prizor", "Ovo je normalno svugde, samo ne kod nas", pisali su u komentarima.

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.