KOLINDA POZIRALA S KRALJEM AROGANCIJE: Oženio je STARIJU LEPOTICU za koju kažu da je bolja od svih LJUBAVNICA FOTO
Kolinda Grabar Kitanović, Foto: Printscreen Facebook / Kolinda Grabar-Kitarović

ISPLIVALA SLIKA

KOLINDA POZIRALA S KRALJEM AROGANCIJE: Oženio je STARIJU LEPOTICU za koju kažu da je bolja od svih LJUBAVNICA FOTO

Ibrahimović je švedska fudbalska zvezda bosanskih i hrvatskih korena, a osim po vrhunskoj igri, poznat je po neupitnoj harizmi i aroganciji u nastupu

Objavljeno: 17:09h

Bivša predsednica Kolinda Grabar Kitanović pozirala je u Dohi sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena Zlatanom Ibrahimovićem.

Bivša predsednica se pohvalila fotografijom na kojoj se ona i Zlatan grle i poziraju sa osmehom na licu. Kolinda je za ovu priliku odabrala ženstvenu kombinaciju haljine sa crno-belom šarom i jednostavnim bež štiklama, a obukla je i kratku crnu kožnu jaknu koja joj je dala rokerski štih. Ibrahimović je bio odeven u belu majicu, sive pantalone i bele patike.

Kolinda i Ibrahimović
Kolinda i Ibrahimovićfoto: PRintscreen/Instagram/kolinda_gk

Podsećanja radi, Zlatan Ibrahimović je švedska fudbalska zvezda bosanskih i hrvatskih korena, a osim po vrhunskoj igri, poznat je po neupitnoj harizmi i aroganciji u nastupu.

Rođen je i odrastao u siromašnoj porodici u Malmeu u Švedskoj, a roditelji su mu se razveli kada je imao samo dve godine. O svom detinjstvu govorio je u svojoj biografiji 'Ja sam Zlatan'.

Zbog teške životne situacije, Zlatan je kao dete često provodio vreme na ulici, gde su ga druga deca često zadirkivala, što je moglo da rezultira brojnim tučama, a priznao je i da je često krao bicikle.

„Ranije sam lomio katance, bio sam pravi stručnjak za to. Bum-bum i bicikl bi bio moj. Bio sam kradljivac bicikla, to mi je bio prvi posao. Počelo je nevino, ali ponekad bi stvari izmakle kontroli. Jednom sam, u potpuno crnom, u Rambo stilu, uzeo par velikih klešta i ukrao vojni bicikl. To mi je dalo uzbuđenje. Uživao sam. Da budem iskren, više se radilo o adrenalinu nego o biciklima“, napisao je Zlatan u svojoj autobiografiji.

Srećom, pobedila je ljubav prema fudbalu i sportskoj disciplini, pa se Zlatan na vreme sredio i prošao kroz uspeh, a u tome svakako nije dobio ljubav svog života, manekenku i preduzetnicu Helenu Seger, koju često nazivaju 'švedskom Bijonse ' i sa kojim je u vezi sa 2002. Par ima i dvoje dece, sinove Maksimilijana i Vinsenta.

Zlatan i Helena
Zlatan i Helenafoto: Profimedia

'Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32. Imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio niti moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim Ferarijem moj Mercedes, videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidelo', ispričala je 2010. godine Helena u intervjuu za Elle.

Dugo se već šuška kako Ibra nije veran supruzi, ali uprkos svemu se odlično slažu te im razvod nije ni na kraj pameti.

(Espreso/Story.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.