PRSATA PLAVUŠA "PALA U RUKE" NESREĆNOG GOLMANA: Atraktivna Dileta Leota u novoj romansi (VIDEO/FOTO)
Dileta Leota, Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

italijanka zaljubljena

PRSATA PLAVUŠA "PALA U RUKE" NESREĆNOG GOLMANA: Atraktivna Dileta Leota u novoj romansi (VIDEO/FOTO)

Podsetimo, najzgodiniju sportsku novinarsku do sada su povezivali sa sinom predsednika Rome, kao i surferom Đakomom Kavalijem.

Objavljeno: 10:20h
Veljko Petrović

Najpoznatija i najzgodnija sportska novinarka Dileta Leota bila je u centru pažnje italijanskih medija zbog nepotvrđene afere sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Te priče su išle u periodu dok je vatrena plavuša bila u vezi sa turskim glumcem Džanom Jamanom, a sada se ponovo priča o njenim ljubavima.

Tabloid "Gente" objavio je da je prsata dama rođena u Kataniji uplovila u romansu sa Lorisom Karijusom, golmanom Njukasla.

Nemac je ostao u sećanju svima po kiksu u finalu Lige šampiona 2018. godine kada je Real Madrid pobedio tada njegov Liverpul sa 3:1.

Od tog trenutka, karijera 29-godišnjaka krenula je nizbrdo, a Jirgen Klop je iz Rome doveo Alisona Bekera i poslao Lorisa u Bešiktaš.

U Istanbulu je bio dve godine na pozajmici, a potom i na kaljenju u Union Berlinu, da bi sa njim bio raskinut ugovor i nedavno je potpisao za "svrake" do kraja sezone i po pisanju "Gente" smuvao 31-godišnju Leotu.

Loris Karijus
Loris Karijusfoto: EPA/Hayoung Yeon

- Trenutno se čini da voditeljka ubrzava svoje učenje kako bi poboljšala engleski jezik. Posao to zahteva i postoji potreba za jednostavnim profesionalnim napretkom. Ali sada, u svetlu glasine, pitamo se: krije li se možda iza jezičnog obogaćivanja i želja da se prošire granice njenog srca - piše italijanski list "Gente" i navodi da se njih dvoje već neko vreme prate na Instagramu iz čega se navodno izrodilo i više od prijateljstva.

Podsetimo, Diletu su ranije povezivali sa sinom predsednika Rome, kao i surferom Đakomom Kavalijem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.