JANKO (23) ZARAĐUJE POLA MILIONA DINARA MESEČNO: Otkrio je kako mu to POLAZI za RUKOM! (VIDEO)
Janko Janić, Foto: TIKTOK/JANKOJANIC / SCREENSHOT

"ako sam mogao ja, možete i vi"

JANKO (23) ZARAĐUJE POLA MILIONA DINARA MESEČNO: Otkrio je kako mu to POLAZI za RUKOM! (VIDEO)

U opisu videa poručio je svojim obožavateljima kako želi da motiviše mlade jer "ako je on uspeo, mogu i drugi"

Objavljeno:

Da bi zaradio sumu od 4.500 evra prosečan dvadesetogodišnjak treba da radi skoro celu godinu, međutim, Janko kaže da je to cifra kojom barata na mesečnom nivou.

Najpoznatiji hrvatski influenser Janko Janić nedavno je sa svojim pratiocima podelio podatak koji ih je šokirao, a sve, kaže, kako bi motivisao mlade da se pokrenu.

"Koliko sam ja kao 23-godišnji kreator sadržaja potrošio novca u zadnjih 20 dana", pokušao je da objasni Janko u svom TikTok videu koji je brzo zaradio više od 700.000 pregleda.

Janko je zatim snimio sebe kako čisti stan dok se na videu nižu troškovi među kojima se našlo iznajmljivanje automobila (1.330 evra), hrana (oko 605 evra), plaćanje asistenata (oko 1474 evra), a kada se sve sabralo, za 20 dana je ukupno potrošio više od 4498 evra.

@jankojanic Vecina troskova koje radim su privatni i ulazem skoro 100% svoje zarade nazad u posao i content za ig. Ajmo malo motivacije svim mladima - ako sam mogao ja mozete i svi vi.? #fyp ♬ original sound - jankojanic

Inače, Janko živi sam, a plata koju je sebi isplatio iznosi 630 evra mesečno koju, kako kaže, ne računa, kao ni privatne troškove. Bavi se društvenim mrežama, fotografijom, a iza sebe ima mnogobrojne uspešne preduzetničke poduhvate.

U opisu videa poručio je svojim obožavateljima kako želi da motiviše mlade jer "ako je on uspeo, mogu i drugi".

"Većina troškova koje pravim su privatni i ulažem skoro sto posto svoje zarade u posao i sadržaj za Instagram. Ajmo malo motivacije svim mladima. Ako sam ja mogao, možete i svi vi", napisao je uspešni influenser.

(Espreso / Slobodna Dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.