TELO PRONAĐENO U SAVI NIJE MARIJANINO: Oglasio se i njen otac
Foto: Zorana Jevtić

detalji

TELO PRONAĐENO U SAVI NIJE MARIJANINO: Oglasio se i njen otac

Nakon što je policija u ponedeljak u koritu Save pronašla telo ženske osobe, pojavile su se sumnje da bi moglo biti reč o nestaloj Marijani Seifert

Objavljeno: 23:53h

U četvrtak policija se javila porodici nastale Marijane Seifert da pronađeno telo ženske osobe u koritu Save nije njihova ćerka.

Nakon što je policija u ponedeljak u koritu Save pronašla telo ženske osobe, pojavile su se sumnje da bi moglo biti reč o nestaloj Marijani Seifert.

Utučeni otac koji već mesecima sa porodicom proživljava veliku agoniju kaže da ni sam ne zna oseća li olakšanje ili se bol i tuga njihove familije produbljuje.

Marijana Seifert
foto: Printscreen

- I dok ću ovih dana ići zapaliti sveću i položiti cveće mojim bližnjima za koje znam gde su, i dalje ne znam šta se dogodilo i gde je moja Marijana. Niti znam gde je, niti joj imam gde zapaliti sveću! U sredu ili četvrtak dolazim u Zagreb pred policijsku stanicu, jer želim napokon dobiti odgovore oko moje Marijane - rekao je otac.

Marijana Seifert nestala je u noći 26. aprila, kada je otišla iz doma na Savici u kojem je živela sa porodicom, a nestanak je policiji prijavio njen suprug.

(Espreso/Dnevnil.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.