ISPLIVALO ŽENSKO TELO IZ SAVE, MNOGI MISLE DA JE TO NESTALA MARIJANA: Porodicu čeka TEŠKA NOĆ
Marijana Seifert, Foto: Printscreen

istraga u toku

ISPLIVALO ŽENSKO TELO IZ SAVE, MNOGI MISLE DA JE TO NESTALA MARIJANA: Porodicu čeka TEŠKA NOĆ

Nakon što je danas u Savi pronađeno telo nepoznate žene pojavila se sumnja kako se radi o bivšoj pobednici Velikog Brata koja je nestala krajem aprila ove godine.

Objavljeno: 22:23h

Policija je danas poslepodne izvestila kako je u mestu Dubrovčak Lijevi oko 14 sati u Savi pronađeno telo nepoznate žene, a korisnici društvenih mreža počeli su ubrzo komentiarisati i sumnjati kako se možda radi o telu nestale Marijane Seifert, bivše pobednice Velikog Brata a koja je nestala u noći 27. aprila iz doma na Savici, gde je živela sa suprugom i decom. - U kontaktu smo s policijom, a sutra će se znati više. Nisu nam mogli reći više detalja tako da ne znam ni u kakvoj je odeći pronađena ta ženska osoba i da li bi to mogla biti Marijana - izjavio je Marijanin otac Ivo Kovačević za Slobodnu Dalmaciju.

1 / 4 Foto: Printscreen

- Daćemo sve što treba! Pred mojom suprugom i menom je još jedna besana i neizvesna noć. Samo želimo da se ova agonija što pre završi, teško je ovako živeti - kazao je Kovačević.

Marijana Seifert
foto: PRINTSCREEN/PROVERENO/DNEVNIL.HR

Za Kurir ovog vikenda je o nestanku svoje kćeri pričala i Marijanina mama Gordana. - Toliko je tuge i bola u meni da vam nisam ni za kakve razgovore. Bolno mi je pričati o tome. Nakon razgovora mi samo bude još gore. Nemate pojma koliko mi je i ovo bolno što vam odgovaram na poruke, ne možete ni blizu shvatiti našu bol. Suprug i ja stvarno nemamo nikakvih informacija koje bismo vam mogli dati. Ne možemo dobiti nikakve informacije od policije, samo nam kažu da se radi i to je to. Sve što smo mogli reći to smo i rekli - izjavila je.

Bonus video:

01:02

ZLATNI PRESEK SVIH SRPSKIH INTERESA! Ana Brnabić predložila nova ministarstva da se bore sa problemom NOVCA, HRANE I ENERGENATA!

(Espreso/Slobodna Dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.