OGLASIO SE NENAD PERIŠ NAKON NEKOLIKO MESECI ĆUTNJE: Objavom RASPLAKAO SVE, pogledajte kojim rečima se OBRATIO!
Nenad i Mateja Periš, Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

TUGA DO NEBA

OGLASIO SE NENAD PERIŠ NAKON NEKOLIKO MESECI ĆUTNJE: Objavom RASPLAKAO SVE, pogledajte kojim rečima se OBRATIO!

MUP Srbije, kao i njihove kolege iz Hrvatske uključili su se u potragu za nestalim mladićem iz Splita, a njegov leš u poodmakloj fazi raspadanja nađen je nasukan na obali kod Ade Huje u Beogradu

Objavljeno: 22:02h

Nenad Periš, otac tragično nastradalog Splićanina Mateja Periša (27) koji je noć uoči Nove godine ušao u Savi i utopio se, a njegovo telo nađeno tek nakon pet meseci, oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk.

Nenad je na svom profilu postavio tužnu pesmu, koja je verovatno namenjena nastradalom sinu Mateju.

Pesmu koju je okačio Matejev otac zove se “Moj lipi anđele” koju su izvodili Oliver Dragojević i Zorica Kondža. Tekst ove numere glasi: “negdje još čuvam nešto za tebe kad dođu jutra puna nevoje i kad nam ništa ne ide”…

“Moj lipi anđele, pogledaj u mene ako nas tužne jutrom probude ja čuvam osmijeh za tebe. Ako nas tužne jutrom probude i srce stisne se od nevoje ja čuvam nešto za tebe pogledaj u mene”, glasi refren ove pesme.

1 / 6 Foto: Printscreen/facebook

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra, kada je izašao iz kluba “Gotik” u Beton hali u Beogradu gde je bio sa prijateljima. Splićanin je nakon izlaska trčeći prešao Karađorđevu ulicu, zatim Travničku i došao do Save promenade gde se približio reci Savi. Njegovi prijatelji sa kojima je tog 30. decembra došao u Beograd kako bi proslavili novogodišnje praznike prijavili su sutradan njegov nestanak.

MUP Srbije, kao i njihove kolege iz Hrvatske uključili su se u potragu za nestalim mladićem iz Splita, a njegov leš u poodmakloj fazi raspadanja nađen je nasukan na obali kod Ade Huje u Beogradu. Nestanak i potraga za Matejem Perišem bila je svakodnevna što od strane pripadnika policije, pa tako i građana koji su čak pravili i grupe na društvenim mrežama kako bi ga našli.

(Espreso/


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.