"MISLIM DA VIŠE NIJE ŽIVA": Uznemirujuća ispovest Marijanine sestre, VAN SEBE JE!
Marijana Seifert, Foto: Zorana Jevtić

TUGA

"MISLIM DA VIŠE NIJE ŽIVA": Uznemirujuća ispovest Marijanine sestre, VAN SEBE JE!

Marijana je nestala u noći s 26. na 27. aprila ove godine nakon što se napustila iz stana na zagrebačkoj Savici u kojem živi sa svojim suprugom Karlom Seifertom

Objavljeno:

Marijana Seifert, pobednici Velikog brata, od kraja aprila se gubi svaki trag, a njena sestra Maja Kovačević sada je ispričala da ne odustaje od istine.

„U noći dok je Marijana verovatno umirala, sanjala sam kako se nas dve pozdravljamo. Sutradan kad sam se probudila, odmah sam uzela mobilni i nazvala sestru s kojom se nisam čula mesec dana. Nije se javljala, a ja sam već tad imala čudan osećaj“, ispričala je Maja za Slobodnu Dalmaciju.

„Nažalost, više ne mislim da je živa. Osećam da je nema. Samo želimo konačno da saznamo pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti“, kaže Maja koja smatra da će istina uskoro izaći na videlo.

"Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo, više smo u šoku. Jednostavno, puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promenio iskaz na policiji.

"Ne želim ovime da kažem da joj je nešto uradio, ali neka samo kaže šta se događalo u stanu, jer sam uverena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu, s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome", dodala je.

1 / 5 Foto: Youtube

Marijana je nestala u noći s 26. na 27. aprila ove godine nakon što se napustila iz stana na zagrebačkoj Savici u kojem živi sa svojim suprugom Karlom Seifertom. U trenutku nestanka na sebi je imala ratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, pantalone crne boje s belo-crvenom crtom i svetle patike, navela je zagrebačka policija.

Jutro kasnije, na Mostu mladosti pronađeni su njena dokumenta i telefon. Na mostu nema kamera, a Marijanu su navodno snimile kamere u noći nestanka kako izlazi iz zgrade u kojoj je živela s Karlom i sinom.

"Ja taj video nisam videla i dok je ne vidim, ne verujem da postoji. Nekako mi sve izgleda sumnjivo i izrežirano, ali ne s njene strane. Ponavljam još jednom, ne želim da upirem u bilo koga prstom. Ljudi me pitaju da li je otišla negde, ali nema šanse da bi to uradila jer nikad ne bi ostavila decu."

"Marijana je bila jako krhka i osećajna, taj Veliki brat je ostavio strašne i nepopravljive posledice na njeno psihičko zdravlje. Nije mogla da podnese osudu ljudi. Nakon što je rodila sina bila je u postporođajnoj depresiji, ali i pored svemu ne verujem i ne želim da pomislim da je htela sebi nešto nažao da uradi", rekla je Maja koja smatra kako policija nije radila svoj posao kako treba.

"Ponudili su nam tek šture odgovore. Da je izašla iz stana i uputila se prema mostu. Nije mi jasno zašto je potraga bila usmerena samo na Savu, zašto je nisu tražili na Sljemenu? Imali smo informacije da bi mogla i tamo da se nalazi. Opet vam kažem, cela ta priča jako je čudna. Neko je nešto morao da vidi, pa ne može osoba samo tako nestati", zaključila je.

(Espreso / Slobodna Dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.