APOKALIPTIČNA SCENA USNIMLJENA U HRVATSKOJ, GLEDAJTE SAMO ŠTA SE POJAVILO NA NEBU: Prizor ostavlja u NEVERICI VIDEO
Pijavica, Foto: printscreen/twitter/blaTeabla

NEVREME

APOKALIPTIČNA SCENA USNIMLJENA U HRVATSKOJ, GLEDAJTE SAMO ŠTA SE POJAVILO NA NEBU: Prizor ostavlja u NEVERICI VIDEO

Na snazi je i upozorenje Meteoalarma na moguće nevreme

Objavljeno: 17:37h

Vrlo nestabilne su prilike širom zemlje. Kod otoka Prvića snimljena je pijavica, a ovakvih pojava može biti još u danima koji slede, prognozira meteorolog N1 televizije Tea Blažević.

Sredozemna ciklona svojim centrom premešta se preko Jadrana i uzrok je ovakvim nestabilnim prilikama. Na snazi je i upozorenje Meteoalarma na moguće nevreme, kao i lokalno obilniju oborinu usled koje su moguće bujične i urbane poplave.

Lokalno su mogući izraženiji pljuskovi i grmljavina pa u kratkom vremenskom roku može pasti veća količina kiše, a očekuju se i jaki i olujni udari vetra.

Sutra će biti promjenljivo oblačno, mestimično uz kišu, ponegde i obilniju, prognozira DHMZ. Lokalno su mogući i izraženiji pljuskovi s grmljavinom, u prvom delu dana najpre na Jadranu i uz njega, a potom i u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj. Ujutro na kopnu mestimično može biti magle.

Vetar slab do umjeren južni i jugozapadni, popodne u okretanju na severni, uz pljuskove prolazno i jak. Na moru umeren do jak jugozapadni i južni vetar, u Dalmaciji ponegde i jugo. Najniža temperatura zraka od 10 do 14, a na Jadranu od 14 do 18°C. Najviša dnevna uglavnom između 15 i 20, a na Jadranu 20 i 23°C.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.