VATROGASCI DOŽIVELI IZNENAĐENJE TOKOM INTERVENCIJE! Kažu da su dobili NAJSLAĐI mogući DOČEK
Ilustracija, Foto: Profimedia

iznenađenje!

VATROGASCI DOŽIVELI IZNENAĐENJE TOKOM INTERVENCIJE! Kažu da su dobili NAJSLAĐI mogući DOČEK

Bez potrebe za upotrebom dodatne sile ulazimo u prostor stana i otvaramo vrata u kom nam je pripremljen najslađi mogući doček - predivan osmeh tromesečne bebice

Objavljeno:

Vatrogasci iz DVD-a Ludbreg, gradića u Hrvatskoj, podelili su s javnošću iskustvo nesvakidašnje intervencije. Otvarali su, naime, stan u kom ih je dočekala tromesečna beba.

- Stotinu intervencija poput ove današnje ni jednom pripadniku naše interventne stanice ne bi bilo previše. Ovu svrstavamo definitivno u one kojih je najmanje, a čine nam posebno zadovoljstvo i ulepšavaju ostatak radnog dana, objavili su na društvenim mrežama.

Potom su objasnili šta se dogodilo i kako je tekla intervencija.

- Od građana nam u 10.44 sati stiže dojava o potrebi otvaranja stana. Na mesto izlazimo s dva vozila i deset vatrogasaca. Osiguranjem okolnog parkirališta i upotrebom naših trodelnih merdevina dolazimo do prozora na trećem spartu koji je ostavljen otvoren. Bez potrebe za upotrebom dodatne sile ulazimo u prostor stana i otvaramo vrata u kom nam je pripremljen najslađi mogući doček - predivan osmeh tromesečne bebice. Završetak intervencije beležimo u 11.20 sati, naveli su.

Ujedno su uputili apel svima koji osuđuju roditelje zbog ovakve situacije u kojoj se beba našla.

1 / 8 Foto: Profimedia

- Molimo sve one koji misle da osuđuju roditelje koji se nađu u ovakvoj situaciji da pre komentara dobro razmisle. Roditeljske obaveze su ogromne, a tu je još i briga za celo domaćinstvo… Ovo su zaista sitnice… Neizmerno nam je drago da se na ovaj, zaista poseban način, možemo povezati s našim dragim sugrađanima. Tu smo za sve vas, poručili su vatrogasci.

Bonus video:

01:57

STRUČNI SAVETI KAKO DA NAJBOLJE REAGUJETE AKO VAM DETE IMA GUŠENJE! Astma postaje sve češća, KORISNI SAVETI ZA LEČENJE!

(Espreso/Dalmatinski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.