UMRO POZNATI BIZNISMEN! Preminuo na jahti u Hrvatskoj, supruga van sebe od TUGE! (FOTO)
Sveća, Foto: Profimedia

TUGA!

UMRO POZNATI BIZNISMEN! Preminuo na jahti u Hrvatskoj, supruga van sebe od TUGE! (FOTO)

Vest o smrti potvrdila je njegova supruga Loren i otkrila da je uzrok plućna embolija.

Objavljeno:

Američki biznismen Džej Ar Rajdinger (J.R. Ridinger) preminuo je u 63. godini nakon što je oboleo od plućne embolije tokom svog letovanja na jahti u Hrvatskoj.

Vest o smrti potvrdila je njegova supruga Loren i otkrila da je uzrok plućna embolija.

- U šoku sam. Srce mi je iščupano, slomljena sam... Da razjasnimo glasine da je pao... Na našem prvom porodičnom odmoru u tri godine imao je iznenadnu plućnu emboliju koja nam ga je ukrala. Za samo sekundu je nestao. Za trenutak. Molim vas da molite za njega - poručila je na Fejsbuku Loren koja ima dve ćerke sa biznismenom, Amber i Amandu.

Osnivač marketinške kompanije "Market America" i njegova supruga Loren bili su često viđena lica na svim važnijim događanjima u Holivudu, a par je bio blizak s Dženifer Lopez, Kim Kardašijan, Markom Entonijem, Skotijem Pipenom i Bekamovima.

- Bili ste najbolji u stvaranju uspomena. Svakom ste bili uzor, oko vas su se svi osećai voljeno i posebno. Ceo život ću pamtiti uspomene s vama. Srce mi je slomljeno i Džej Ar će nam jako nedostajati - poručila je Kim Kardašijan Loren.

- Volimo te puno Loren i šaljemo ti ljubav - napisali su Dejvid i Viktorija Bekam.

Uprkos tome što poseduju 51 milion dolara vrednu jahtu Utopia IV, u Hrvatskoj su bili na iznajmljenom brodu. Page Six piše da je njihova jahta na popravci nakon nesreće na Bahamima prošlog decembra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.