DOŠAO U HRVATSKU NA ODMOR, A ONO ŠTO JE DOŽIVEO NEĆE LAKO ZABORAVITI: Nećete verovati ROĐENIM OČIMA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik-Tok/yourboymoyo

ŠOK

DOŠAO U HRVATSKU NA ODMOR, A ONO ŠTO JE DOŽIVEO NEĆE LAKO ZABORAVITI: Nećete verovati ROĐENIM OČIMA! (VIDEO)

Naime, TikToker iourboimoio podelio je snimak neprijatnog iznenađenja koje ga je čekalo u moru u Hrvatskoj

Objavljeno:

Mnogi su imali neprijatna iskustva na raznim plažama i tokom godišnjih odmora, ali jedan TikToker je postao viralan na društvenim mrežama zbog neprijatne situacije koju je doživeo u Hrvatskoj.

Naime, TikToker iourboimoio podelio je snimak neprijatnog iznenađenja koje ga je čekalo u moru u Hrvatskoj. U snimku je opisao situaciju u Jadranskom moru koja ga je prilično šokirala.

„O moj Bože, o moj Bože… Ne mogu, ne mogu da govorim. Ne mogu da verujem šta sam upravo video svojim očima. Očima. Brate, ja sam u Hrvatskoj. Rekao sam sebi, ' Biću avanturista.Biću Ber Grils.I tako sam skočio u more.Brate,puno je jahti.Tamo sam, plivam kao meduza,tamo sam, chillin „kao delfin“, počeo je u videu.

@yourboymoyo ACTING AS IF THERES NO TOILETS ON THE BOAT #croatia #yacht #relatable #sea #poo ♬ original sound - Moyo

"Brate, sledeće što vidim... Sranje. Kaka, brate. Mislim, kakica ide prema meni. Kaka pliva prema meni. Rekao sam, 'Bombaclarttt' (splat). Ne mogu da dišem! Neko je imao drskosti , petlja da budeš u istom moru sa nama... Vidi koliko je brodova ovde. Neko je namontirao i vršio nuždu u moru. Čak sam video i kukuruz u kaki, ​​brate. Kukuruz!" je nastavio.

U tom trenutku začuo se brodski rog, na šta je šokirani Tiktoker dodao: „Možeš li da ućutiš? Nikada me više nećeš videti da uskočim u ovo! Nikada!“

Video je postao viralan i sakupio preko pet miliona pregleda i 930.000 lajkova, a mnogi korisnici su se smejali njegovoj nezgodnoj situaciji.

„Lmaooo kao dobrodošli u Hrvatsku“, prokomentarisao je jedan korisnik, dok se drugi korisnik našalio na račun njegovog izgovora: „On je na Cro-vea-sha, ljudi.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.