PEDOFILI PONOVO VREBAJU DECU U ROVINJU: Deda (81) iz Norveške uhvaćen sa slikama GOLIH MALIŠANA
ilustracija, Foto: Google street view

BOLESNIK

PEDOFILI PONOVO VREBAJU DECU U ROVINJU: Deda (81) iz Norveške uhvaćen sa slikama GOLIH MALIŠANA

Policijski službenici su prilikom pretrage pronašli sporne fotografije i video zapise, pa su priveli muškarca

Objavljeno:

U Rovinju je, u dečjem parku, ponovo uhvaćen čovek sa slikama gole dece u mobilnom telefonu. Muškarca je 28. jula, oko 16.30 sati, uočio čuvar u jednom turističkom naselju na području Rovinja kako sedi kod dečjeg parka i drži mobilni u ruci.

Zbog sumnje da fotografiše nagu decu, čuvar je pozvao policiju. Policijski službenici su prilikom pretrage pronašli sporne fotografije i video zapise, pa su priveli muškarca.

Pedofil
foto: Profimedia, Ilustracija

Rovinjska policija sprovela je kriminalističko istraživanje i utvrdila da je 81-godišnji norveški državljanin počinio kazneno delo iskorišćavanje dece za pornografiju.

Podsetimo, policijski službenici priveli su prošle nedelje i dvojicu nemačkih državljana koji su snimali decu kamerom skrivenom u prenosnom zamrzivaču. Dan nakon su, zbog istog krivičnog dela, uhitili i danskog državljanina.

Pedofili mahom koriste "pametne" telefone s ugrađenim jakim "zoom kamerama", skrivene takozvane špijunske kamerice integrisane u okvire najobičnijih sunčanih Rej Ban naočara, ručne satove, knjige...

Koriste i hemijske olovke s ugrađenom jakom kamerom koje, osim kamere, imaju i USB punjivu bateriju, kao i mikro karticu. Kamerice skrivaju i u minijaturnim pojasnim torbicama.

Bonus video:

01:32

Hapšenje pedofila

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.