"SA HITNOM JE PRIČAO 22 MINUTA": Vladi nije bilo spasa, UMRO nakon UBODA STRŠLJENA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

"SA HITNOM JE PRIČAO 22 MINUTA": Vladi nije bilo spasa, UMRO nakon UBODA STRŠLJENA!

Meštani kažu da je Vlado bio pravi i vredan majstor, specijalista za traktore

Objavljeno: 14:13h

Prošle sedmice, u Rasinji u Koprivničko-križevačkoj županiji, jedan stariji čovek je preminuo nakon što ga je ubo stršljen. Kako piše Podravski tragedija se dogodila u noći sa četvrtka na petak, nešto iza pola noći, a penzioner Vlado je sam pozvao hitnu pomoć nakon što mu je pozlilo.

Hitna je došla oko jedan sat iza ponoći i odvezla ga u bolnicu, ali penzioneru nije bilo spasa. Oko pola tri su ga proglasili mrtvim.

- Celo selo je u šoku, svi smo ga znali kao dobrog i radnog čoveka. Prošli četvrtak proveo je u društvu s jednim prijateljem. Videli smo ga u večernjim satima i bilo je sve u redu. Žalio se malo na vrućine, ali to svi podnosimo, u većoj ili manjoj meri", rekla je Vladina komšinica za Podravski.

Meštani kažu da je Vlado bio pravi i vredan majstor, specijalista za traktore. Sam je voleo da ih popravlja u svojoj garaži i za to nikad nije tražio nikakav novac.

- Bolovao je od pluća već duže vreme, tako da nije bio najboljeg zdravlja, ali mislimo da je ubod stršljena na kraju bio koban. Da se nije to dogodilo, verovatno bi i dalje bio živ - rekla je Podravskom Vladina sestra Ružica.

Stršljen
foto: Daily Mail printscreen

"Stršljen je verovatno uleteo u sobu"

- Šta se tačno dogodilo te noći, ne znamo, jer na kraju nas uopšte nije zvao. Alarmirana je bila hitna. Ali možemo da pretpostavimo. On je znao da gleda televiziju do kasno u noć, a kako ima otvoren prozor po noći, stršljen mu je verovatno uleteo unutra u sobu. Strašne su vrućine i suše, a znamo kako u nedostatku hrane znaju biti vrlo agresivni - rekao je Vladin zet Ljubo.

On kaže da je policija došla ujutru.

- Tražili su s kim je u rodu, jer pokraj sestre, odnosno moje supruge, nije imao druge rodbine u selu. Tako smo i saznali da je umro. Taman kada smo završili razgovor i kada su nas obavestili, jednog od policajaca napao je stršljen, i to kako je otvorio vrata svog auta. Prestrašno koliko ih ove godine ima - kaže Ljubo.

Zet stradalog čoveka ističe da je Vlado oko 22 minuta razgovarao s hitnom.

- Video sam to u listi poziva na mobilnom. Znamo da ih je čekao napolju i da je kuću zaključao. Ostavio je sva dokumenta napolju, a sa sobom je uzeo samo telefon i punjač - kaže Ljubo.

(Espreso / Podravski)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.