"SA PLAŽE PREŠLI NA PARKING": Šok FOTKA kruži REGIONOM, zar smo DOVDE dogurali kao LJUDSKI ROD?! (FOTO)
ilustracija, Foto: Foto: Prometne zgode i nezgode / Facebook

NEVEROVATNO!

"SA PLAŽE PREŠLI NA PARKING": Šok FOTKA kruži REGIONOM, zar smo DOVDE dogurali kao LJUDSKI ROD?! (FOTO)

"Ja bih namerno tu stao", "Hahaha... dođeš, uzmeš peškir i parkiraš auto. Problem rešen", "Treba ovo baciti u đubre", glase komentari

Objavljeno:

Dobro je poznata iritantna praksa "rezervisanja" mesta na plaži tako što jednostavno ostavite peškir na plaži, koji je tu u funkciji čuvara prostora samo za vas, a već godinama lome se koplja da li je ova navika besmislena ili neophodna u jeku gužve na primorju.

Bilo kako bilo, slična situacija poznata je i u gradskim sredinama kada ljudi čuvaju parking mesto na koje su se namerili različitim predmetima poput ogromnog kamena, stare stolice, prazne gajbe... Praktično bilo šta može da posluži u ove svrhe!

Nedavno je na jednoj hrvatskoj Fejsbuk grupi "Prometne zgode i nezgode" objavljena fotografija koja najbolje svedoči o ovakvoj nekorektnoj navici pojedinaca.

Naime, u blizini Crikvenica zabeležen je neverovatan prizor - neko je "svoje" parking mesto rešio da sačuva uz pomoć peškira, ali i nekoliko grana i grančica. Ova objava izazvala je burne reakcije i besne komentare, verovatno u svetlu činjenice da se ovo učestalo dešava i da je svaki vozač bar jednom u životu naleteo na nešto slično.

"Ja bih namerno tu stao", "Hahaha... dođeš, uzmeš peškir i parkiraš auto. Problem rešen", "Treba ovo baciti u đubre", "Zoveš pauka da digne ovo, hahaha", "Sa plaže prešli na parking?", "Staneš bez problema tu jer ko nekome daje za pravo da čuva parking mesto, pogotovo na ovakav način", "Koji je to mentalni sklop????????", "Kako bih se s guštom parkirao preko toga", samo su neki od komentara

(Espreso / Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.