OVA STVAR JE UPRAVO JAVLJENA IZ HRVATSKE: Stravično!
ilustracija, Foto: Profimedia

strašno

OVA STVAR JE UPRAVO JAVLJENA IZ HRVATSKE: Stravično!

Više informacija očekuje se nakon uviđaja

Objavljeno: 22:09h

Vozač traktora preminuo je danas popodne u vinogradu u Svetom Urbanu, javila je međimurska policija.

Prilikom malčiranja na nizbrdici traktor je zanosio i 65-godišnji muškarac je pao. Na licu mesta je potvrđeno da je vozač podlegao zadobijenim povredama i naložena je obdukcija.

Traktor
foto: Beta

Više informacija očekuje se nakon uviđaja.

Podsetimo, sličan slučaj dogodio se pre nekoliko dana kod Čačka. Naime, Snežana P. (68) iz sela Guberevac kod Čačka preminula je u bolnici nakon što je primljena pod izgovorom da je povrede zadobila prilikom pada sa terase, kasnije utvrđeno da je žrtva saobraćajne nesreće.

Kako se nezvanično saznaje, Snežana P. primljena je u bolnicu u Čačku u četvrtak.

- Sa teškim telesnim povredama žena je primljena u bolnicu, a dovezena je privatnim vozilom. Na prijemu je rečeno da je pala sa terase i da se povredila. Nešto kasnije javljeno je da je nesrećna žena imala saobraćajnu nezgodu, odnosno da je pala sa traktora na lokalnom putu u Guberevcu. Snežana je preminula u bolnici od zadobijenih povreda - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

U bolnici su o ovoj sumnji da je žrtva saobraćajne nesreće obavestili policiju.

- Policija je istragom utvrdila da je Snežana bila putnik na traktoru kojim je upravljao njen suprug P. P.. Saobraćajna nezgoda dogodila se na lokalnom putu, kada je kako se sumnja, traktor usled neprilagođene brzine kretanja, sleteo u kanal sa desne strane. Žena koja je podlegla povredama sedela je na desnom braniku traktora te je prilikom prevrtanja zadobila teške telesne povrede - objasnio je sagovornik.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.