JEDAN TRENUTAK BIO JE PRESUDAN: Hrvatica se ZAMALO udavila, pomoć STIGLA u pravom TRENUTKU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno!

JEDAN TRENUTAK BIO JE PRESUDAN: Hrvatica se ZAMALO udavila, pomoć STIGLA u pravom TRENUTKU!

U razgovoru sa Hrvaticom ustanovljeno je da je nakon kupanja imala grčeve, zbog kojih nije mogla da se vrati na obalu

Objavljeno:

Policajci su u nedelju popodne spasili život 56-godišnjakinji koja je sama otišla na kupanje i ostala zarobljena u moru.

Službenici Policijske stanice Makarska primili su dojavu o ženi koja je plivala iz uvale Gradac prema Pločama, ali se dugo nije vraćala.

Po dolasku na teren, policajci su primetili osobu koja jeca, pluta i davi se. Spustili su se na obalu i ugledali brod u blizini ženske figure. Pokušali su da pozovu brod, ali im nije uspelo, piše Dnevnik.hr.

S obzirom na to da je ženi bila potrebna hitna pomoć, jedan od policajaca je ispalio hitac u vazduh u bezbednom pravcu kako bi ga ljudi na plaži primetili. Njegov plan je uspeo, čamac je isplovio do obale, policajci su se ukrcali u njega i krenuli ka osobi koja se davila.

U međuvremenu se u akciju spasavanja uključio čovek na džet skiju. Kako bi joj što pre pomogli, policajci su ženu sa broda smestili na džet ski i prevezli je na obalu. 56-Hrvatica je bila uplašena, uznemirena i u stanju hipotermije, ali bez povreda.

1 / 6 Foto: Profimedia

Pregledana je na licu mesta i više joj nije potrebna medicinska pomoć. U razgovoru sa Hrvaticom ustanovljeno je da je nakon kupanja imala grčeve, zbog kojih nije mogla da se vrati na obalu.

Bonus video:

03:52

VISOKE TEMPERATURE UTIČU NA PSIHU! Dr Đinđić za Kurir TV objasnio kako nam vrućina NARUŠAVA ZDRAVLJE: Samo ovako ćete ga sačuvati!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.