"DOBRO JE AKO KASNIŠ, MOŽEŠ GA PEŠKE UHVATITI": Hrvatski brzi voz postao HIT na mrežama, pogledajte "MUNJU"! VIDEO
Hrvatski brzi voz, Foto: Printscreen/Facebook/ŽELJKO SMRČEK

GORE MREŽE!

"DOBRO JE AKO KASNIŠ, MOŽEŠ GA PEŠKE UHVATITI": Hrvatski brzi voz postao HIT na mrežama, pogledajte "MUNJU"! VIDEO

Na snimku se može čuti kako neko uzvikuje da je kasnio više od sat vremena, a hrvatski mediji pišu da voz na ovoj liniji od svog nedavnog uspostavljanja ni jednom nije stigao na vreme

Objavljeno: 11:02h

Snimak brzog voza na relaciji Osijek-Split preko noći je postao glavna tema zabave na društvenim mrežama, a šaljivi komentari ne prestaju da stižu. Odmah će vam biti jasno zbog čega.

Trenutak kada ova "munja" ulazi u stanicu u Velikom Trojstvu, u blizini Bjelovara, zabeležio je i objavio na Fejsbuku Željko Smrček.

Na snimku se može čuti kako neko uzvikuje da je kasnio više od sat vremena, a hrvatski mediji pišu da voz na ovoj liniji od svog nedavnog uspostavljanja ni jednom nije stigao na vreme. Prvog dana kasnio je čak 83 minute.

Dok su neki korisnici pokušavali da procene brzinu, pravdali je krivinom na koju voz nailazi i pitali se koliko li ide običan voz, kada je ovaj brzi toliko "brz", drugi su zasmejavali ostale svojim šaljivim opaskama.

"Ako tako nastavi, probiće zvučni zid", "Pošalješ dete na ekskurziju, vrati se punoletno", "Zarđa od stanice do stanice", "Dobro je ako kasniš, možeš ga peške uhvatiti", "Ne može brže, ide 30", "Koje je bio boje? Sve mi se od gledanja stopilo u jedno", "Tako je projurio da nisam uspeo da izbrojim vagone", duhoviti su bili korisnici.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.