POZNATI GLUMAC I MUZIČAR SILOVALI TINEJDŽERKU (17): Terali je na jedno da bi se rešili DOKAZA - HOROR!
Silovanje, Foto: Profimedia

TRAGEDIJA

POZNATI GLUMAC I MUZIČAR SILOVALI TINEJDŽERKU (17): Terali je na jedno da bi se rešili DOKAZA - HOROR!

Tinejdžerka tvrdi da su je muškarci, starosti 37 i 42 godine, naterali da se istušira nakon silovanja kako bi sa sebe sprala tragove

Objavljeno:

Poznati glumac i muzičar iz Vijetnama navodno su silovali tinejžerku na Majorki.

Devojka (17) rekla je policiji da je napadnuta prošle sedmice u hotelu, nedugo nakon što je glumca i muzičara upoznala u obližnjem restoranu i počela da se druži sa njima.

Policiju je pozvala tetka devojčice, nakon što joj je ova rekla da je napastvovana.

Tinejdžerka tvrdi da su je muškarci, starosti 37 i 42 godine, naterali da se istušira nakon silovanja kako bi sa sebe sprala tragove, prenose britanski mediji pozivajući se na pisanje Ultima Hora.

Lokalni list je osumnjičene za napad opisao kao "glumca i muzičara sa dugogodišnjom profesionalnom karijerom u Vijetnamu".

Oni su uhapšeni u hotelu u subotu rano ujutru, a potom su pušteni uz kauciju. Njima je zabranjeno da napuste Španiju dok traje istraga i oduzeti su im pasoši.

1 / 5 Foto: Profimedia

Tinejdžerka je, kako se veruje, sa porodicom juče napustila ostrvo, nakon što je dala iskaz u policiji i kod istražnog sudije.

Ultima Hora navodi da su muškarci i devojčica odseli u različitim hotelima, te da su se upoznali u jednom obližnjem restoranu i tu započeli komunikaciju. Nakon toga je tinejdžerka pristala da ode sa njima na plažu, a potom i u hotel gde su glumac i muzičar odseli.

Devojku su pregledali lekari u bolnici Son Espases u Palmi.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.