GRAD U HRVATSKOJ KAFIĆIMA ZABRANIO PUŠTANJE NARODNJAKA: Dopušta se samo PRIMERENA muzika, "CAJKE" nisu dozvoljene!
Kafić, Foto: Emilija Jovanović

NEVERICA

GRAD U HRVATSKOJ KAFIĆIMA ZABRANIO PUŠTANJE NARODNJAKA: Dopušta se samo PRIMERENA muzika, "CAJKE" nisu dozvoljene!

Odluka će biti na snazi idući vikend u centru grada

Objavljeno:

Gradske vlasti Đurđevca donele su odluku o zabrani izvođenja i reprodukovanja "cajki" u ugostiteljskim objektima i na terasama.

Odluka će biti na snazi idući vikend u centru grada, dakle od petka do nedelje, za vreme održavanja poznate turističke manifestacije "Picokijade" u Đurđevcu, javila je Danica.hr.

- Obaveštavaju se ugostitelji koji su u celosti podmirili svoje obaveze prema Gradu Đurđevcu, a koji su iskazali interes za produženje radnog vremena za vreme trajanja Picokijade, da je Grad Đurđevac doneo odluku o određivanju drugačijeg radnog vremena restoranima i barovima na području grada - navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, od 24. do 26. judna ugostitelji mogu da rade od 0,00 do 24,00 sata.

- Radno vreme odnosi se i na terase postavljene uz ugostiteljske objekte, kao i na šatore postavljene na javnim površinama. U ugostiteljskim objektima koji se nalaze na Trgu sv. Jurja i Starogradskoj ulici u Đurđevcu može se izvoditi samo primerena tradicionalna i zabavna muzika - stoji u odluci gradskih vlasti.

1 / 9 Foto: Emilija Jovanović

Nije poznato ko će kontrolisati izvođenje "primerene muzike" i jesu li predviđene i kazne za one koji se toga ne budu pridržavali, navode hrvatski mediji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.