U KRITIČNOM STANJU MLADIĆ IZBODEN U IMOTSKOM: Pokušali da ga ubiju zbog DEVOJKE?
Foto: Nemanja Nikolić

novi detalji

U KRITIČNOM STANJU MLADIĆ IZBODEN U IMOTSKOM: Pokušali da ga ubiju zbog DEVOJKE?

Povređeni mladić (27) imao je višestruko krvarenje u mozgu i operisan je u KBC-u Split

Objavljeno: 16:46h

Mladić koji je sinoć povređen u sukobu za vreme svadbe ispred crkve u Imotskom i dalje je životno ugrožen, saznaje Slobodna Dalmacija.

Povređeni mladić (27) imao je višestruko krvarenje u mozgu i operisan je u KBC Split. Trenutno je smešten na odeljenju intenzivne nege i priključen je na respirator.

Podsetimo, sinoć oko 19:20 u Imotskom je došlo do tuče u kojoj je teže povređen mladić. Počinilac je satima bio u begu, ali ga je policija jutros ipak uhapsila.

- Policijski službenici pronašli su i uhapsili muškarca koji se dovodi u vezu sa događajem. Doveden je u službene prostorije i nad njim je u toku kriminalističko istraživanje - izvestili su iz splitske policije.

"Navodno mu je pogledao devojku"

Dalmatinski portal razgovarao je sa osobom koja je bila na svadbi i koja im je ispričala detalje, ali želi ostati anonimna. Kaže kako je do tuče došlo pre svadbe na kojoj su oba mladića bila gosti, a svemu je kumovao i alkohol.

- Mladoženjin prvi rođak iz Imotskog je već pre svadbene večere bio dobro pod gasom. Sin poznatog imotskog ugostitelja mu je u jednom trenutku navodno pogledao devojku, što se ovom nije svidelo. Nokautirao ga je nogom u glavu - rekla je osoba koja se našla u istom društvu.

- Mladić je pao na zemlju, udario glavom i izgubio svest - dodaje.

U blizini se našao mladić koji radi u hitnoj pomoći pa je ubrzo vozilo došlo po povređenog. Tada je došla i policija, koja je obavila uviđaj i na kraju i uhapsila počinioca. Mladić je zadobio povrede opasne po život.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.