"ZAŠTO HRVATI SVOJU K.... ZOVU EKSPLICITNI SADRŽAJ KAD HOĆE DA J... SRPKINJE": Rudan ZAPALILA region OVOM IZJAVOM!
Vedrana Rudan, Foto: Damir Dervišagić

kolumnom ponovo u centar

"ZAŠTO HRVATI SVOJU K.... ZOVU EKSPLICITNI SADRŽAJ KAD HOĆE DA J... SRPKINJE": Rudan ZAPALILA region OVOM IZJAVOM!

Rudanova se u svom komentaru osvrnula na se*s aferu koja je nedavno potresla Split, ali i celu Hrvatsku

Objavljeno:

“Split je grad u kome žive političari luđaci ma kojoj stranci pripadali i baš nikad ne na**bu dok ne krenu “je**ti” preko Fejsa”, piše riječka spisateljica Vedrana Rudan u svojoj novoj kolumni.

– Bojan o kome pišem, trenutno se koprca u neviđenoj aferi jer su on i njegov kolega sa “Srpkinjom Aleksandrom” dogovarali kre**nje. Baš mi nije jasno da li i s njom ili samo s njenom “maloletnom sestrom”. Dok su “razgovarali” neko od njih, ili obojica, ni to mi nije jasno, poslali su “Aleksandri”, kako oni to zovu, “eksplicitni sadržaj”. Zašto Dalmatinci u punoj snazi svoju ku*činu nazivaju “eksplicitni sadržaj” – zapitala se Rudanova i odmah ponudila odgovor.

1 / 5 Foto: © ATA Images

– Zato jer je prihvatljivije je*ati “maloletnicu” i punoletnicu “eksplicitnim sadržajem” nego ku*cem, ipak smo mi katolička zemlja. Bojan je izgleda oženjen, pa će to supruzi lakše pasti. Napaljeni splitski mužjaci ne znaju ništa o ženama – zaključuje spisateljica čije su knjige i kolumne veoma popularne i u Srbiji.

Inače, Rudanova se u svom komentaru osvrnula na se*s aferu koja je nedavno potresla Split, ali i celu Hrvatsku.

Dvojica bliskih saradnika gradonačelnika Splita Ivice Puljka – gradski većnik i član Predsedništva stranke Centar Luka Baričić, kao i bivši zamenik gradonačelnika Bojan Ivošević, razmenjivali su se*sualne poruke sa dve devojke iz Srbije od kojih je jedna, navodno, maloletna.

Sve se događalo prošlog meseca, a prema porukama koje su razmenili, može se zaključiti da je Baričić dogovarao susret s devojkom Aleksandrom koja je trebalo da dođe u Split. Nakon njenog pitanja oko mogućeg posla u Splitu, Baričić joj je kazao kako će videti može li da joj ga sredi.

U delu poruka Baričić nagovara Aleksandru i da svoju sestru Milicu spoji s Ivoševićem. Piše joj kako je razgovarao s njim o tome, te u jednoj od poruka navodi: “Molim te reci sestri da je on sada kandidat na izborima, ali da je svakako želi”.

Kazao je i kako će im obezbediti smeštaj i dobar provod u Splitu.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.