TURISTI GA OBOŽAVAJU! Evo šta HRVATSKI grad čini tako POSEBNIM (VIDEO)
Zadar, Foto: Printscreen/Youtube/ Our Travel Place

PO SVETU

TURISTI GA OBOŽAVAJU! Evo šta HRVATSKI grad čini tako POSEBNIM (VIDEO)

Kao globalni lider s najširim izborom mesta za boravak širom sveta, Booking.com je takođe otkrio tri smeštajna objekta u Zadru s najvišim prosekom ocena recenzija gostiju, a to su Zadar Center apartmani, apartman Evergreen i apartman Maraschino.

Objavljeno:

Turisti najčešće posećuju Zadar zbog njegovog starog grada, njegove hrane, nadaleko poznatog zalaska sunca, plaža i bogate istorije.

Sajt Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s najvećim izborom smeštajnih objekata, objavio je najnovije informacije vezane za Zadar, koji je sve popularnija turistička destinacija kako u međunarodnom, tako i u okviru Hrvatske.

Prema podacima Booking-a, gosti najviše posećuju Zadar zbog starog grada, a potom hrane, svetski poznatog zalaska sunca, plaža i bogate istorije. Takođe, države čiji su građani najčešće posećivali Zadar u 2015. godini bile su Nemačka na prvom mestu, iza koje slede Francuska, Hrvatska, Velika Britanija, Italija, Španija, Južna Koreja, Austrija, Belgija i Švedska. Goran Pleše, regionalni menadžer Booking-a, istakao je sledeće:

U poslednje tri godine Zadar je doživeo značajan porast u broju partnera koji sarađuju s našim sajtom. U 2013. godini putem njega bilo je ponuđeno 265 smeštajnih objekata u Zadru, a danas ta brojka iznosi više od 1.200, dakle, gotovo pet puta više. Mi i dalje nastavljamo da radimo na unapređenju naših snaga i konstantno povećavamo broj partnera. U nadolazećim godinama očekujemo kontinuirani rast, kako broja objekata, tako i popunjenja raspoloživih kapaciteta, pošto je Zadar kao jedna od top destinacija u Hrvatskoj sve više prepoznata na tradicionalnim i novim tržištima.

1 / 6 Foto: Profimedia

(Espreso/Kafenisanje.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.