U CESNI JE POGINUO JOŠKO SLADOJEVIĆ! Prijatelji ga nagovorili da pođe za Nemačku
Ilustracija, Foto: Profimedia

cesna

U CESNI JE POGINUO JOŠKO SLADOJEVIĆ! Prijatelji ga nagovorili da pođe za Nemačku

Pokojni Joško Sladojević, koji je rodom iz Blata na Cetini, dugi niz godina radio je kao inženjer u Mercedesu

Objavljeno:

Među poginulima u avionu Cesna 182, koji je u ponedeljak oko 11:50 sati pronađen u mestu Broćanac kod Rakovice, gde je pao nakon što mu se izgubio svaki trag u nedelju kada je iz Splita poleteo prema Nemačkoj, je i Hrvat Joško Sladojević, dugogodišnji član Croatije Stuttgart.

Kako piše portal Fenix-magazin.de, članove Croatije Stuttgart kao i sve Hrvate s područja Štutgarta rastužila je vest kad je u ponedeljak potvrđeno da je među poginulima i Joško Sladojević, koji je bio dugogodišnji dopredsednik, igrač i član Croatije Stuttgart, gde je dugi niz godina imao i funkciju blagajnika u klubu.

- Počivao u miru, naš Joško - napisali su iz Croatije Stuttgart poslavši za Fenix-magazin.de i poslednju fotografiju njihovog člana Joška snimljenu ispred aviona Cesna u kojem je poginuo nakon što se avion srušio u nedelju.

1 / 9 Foto: Profimedia

Pokojni Joško Sladojević, koji je rodom iz Blata na Cetini, dugi niz godina radio je kao inženjer u Mercedesu. Prie nekoliko godina uzeo je otpremninu i vratio se u Hrvatsku.

Bonus video:

04:29

OKTOBAR JE SUDNJI MESEC ZA EVROPU! Stručnjaci smatraju da postoji alternativa za gas na Kataru IZ OVOG RAZLOGA SE NE SPOMINJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.