OGLASILA SE UČITELJICA IZ HRVATSKE NAKON SKANDALA SA MATURANTIMA: AU, ŠTA JE IZJAVILA! (FOTO)
Nives Romanjek, Foto: Printscreen

SRAMNO

OGLASILA SE UČITELJICA IZ HRVATSKE NAKON SKANDALA SA MATURANTIMA: AU, ŠTA JE IZJAVILA! (FOTO)

Sada se oglasila i učiteljica Nives Romanjek koja je takođe prisutna na provokativnoj fotografiji

Objavljeno: 16:04h

Nakon što je Balkan obišla skandalozna fotografija učenika iz Slavonskog Broda, koji poziraju u razredu sa beretkama i nacističkim pozdravom, sada se oglasila i učiteljica Nives Romanjek koja je takođe prisutna na provokativnoj fotografiji.

Umesto da smisli za sebe neki “valjan izgovor” pa da ne ostane na stubu srama, ona je izjavom nastavila da se opravdava i odobrava ovakav skandalozni propust.

– Niti sam decu poticala niti deca znaju za te pozdrave, oni nemaju blage veze niti su edukovani za tako nešto – rekla je ova učiteljica za hrvatski mediji “SBplus” dok je komentarisala fotografiju gde sa učenicima pozira sa ustaškim pozdravom.

Ona je još 2015. godine na Fejsbuku napisala: “Za dom spremna”.

Nives Romanjek
foto: Printscreen/Facebook

Dok se ona smeška na fotografiji, učenici za koje kaže da nisu dovoljno edukovani niti znaju za te pozdrave, dižu desnu ruku. Od tog pokreta rukom dosta starijeg od Hitlera i nacizma, okaljanog ideologijama, danas se ograđuje celi svet.

Ministarstvo prosvete Hrvatske: Najoštrija osuda, čekamo DORH i policiju

– Direktor škole bio je zgrožen kad je to vidio, tvrdi da su učenici tokom matureu dvorištu imali samo beretke i da nije vidio sporne natpise niti je znao za fotografiju i ustaški pozdrav.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.