MALO USTAŠA, MALO SRBENDA, NE ZNA GDE JOJ JE GLAVA: Hrvatska maturantkinja se zbunila od NACIONALIZMA! (FOTO)
Slika hrvatskih maturanata, Foto: Twitter printscreen

NEVERICA

MALO USTAŠA, MALO SRBENDA, NE ZNA GDE JOJ JE GLAVA: Hrvatska maturantkinja se zbunila od NACIONALIZMA! (FOTO)

Ovo je naravno pokrenulo lavinu na mrežama, a pojedini korisnici su prokomentarisali kako je u pitanju podvojena ličnost

Objavljeno: 15:57h

Skandalozna fotografija hrvatskih maturanata Industrijsko-zanatske škole u Slavonskom brodu je danas uzdrmala ceo region.

Maturanti sa podignutom desnicom pozdravljaju u znaku nacističkog pozdrava, a fotografiju je na Fejsbuku objavila njihova profesorka hrvatskog jezika Nives Romanjek.

Pored toga, maturanti imaju beretke, maskirne pantalone i crne majice na kojima piše "za norijadu spremni", po uzoru na ustaški poklič "za dom spremni".

Profesorka Romanjek ih pritom gleda sa smeškom takođe obučena u crnu majicu sa natpisom i maskirnim pantalonama.

Međutim, ono što je privuklo posebnu pažnju javnosti jeste jedna devojčica sa slike, a evo i zbog čega.

Naime, na fotografiji koja je podeljena na društvenim mrežama, možemo videti jednu maturantkinju kako drži podignuta 3 prsta.

Ovo je naravno pokrenulo lavinu na mrežama, a pojedini korisnici su prokomentarisali kako je u pitanju "podvojena ličnost".

Podsetimo, Direktor škole Luka Mladinović kaže da nije primetio sporne natpise.

- Naravno da to ne podržavamo. Zgrožen sam i fotografijom i objavom na društvenoj mreži; o čemu dosad uopšte nisam bio informisan. U školskom dvorištu imali su samo beretke, svi su bili jako veseli i ja sam ih tamo lično pozdravio i ispratio u povorku gradom. Nisam primetio sporne natpise, inače bih reagovao - tvrdi Mladinović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.