HRVAT UZEO SEKIRU U RUKE PA UNIŠTIO AUTO: Mislio da je šefov, a onda se otkrila šokantna istina!
Ilustracija, Foto: Dado Đilas, Vladimir Sporčić, Ilustracija

ŠTA JE OVO?!

HRVAT UZEO SEKIRU U RUKE PA UNIŠTIO AUTO: Mislio da je šefov, a onda se otkrila šokantna istina!

Ovo me je dovelo do prosjačkog štapa, a pre toga mi je dobro išlo u životu.

Objavljeno:

Zbog priznanja prekršaja koji je počinio u julu prošle godine, Zagrepčanin E.Š. (45) osuđen je na 10 meseci uslovne kazne, kada je sekirom uništio automobil "audi", misleći da je šefov, a zapravo se radilo o vozilu firme koja se bavi iznajmljivanjem automobila.

- Ovo me je dovelo do prosjačkog štapa, a pre toga mi je dobro išlo u životu. Žao mi je što je oštećena osoba koja sa ovim događajem nema nikakve veze. U meni se nakupio bes i muka prema osobi koja je unajmila vozilo, a koja se predstavljala kao vlasnik luksuznih vozila - rekao je E. Š. priznavši da je sekirom oštrice 20 centimetara 6. jula 2021. udarao u "audi A8 3.0 TDI Kvatro".

Bio je uveren da auto pripada A. B. s kojim ima nerešeno imovinsko-pravni odnos, prenosi "Telegraf".

- Čovek se došetao do automobila, nosio je sekiru preko ramena. Odjednom je samo krenuo da lupa automobil sekirom, razbio je sva stakla i dobro oštetio karoseriju... Hteo je potpuno da smrska automobil! Kad je završio sa razbijanjem, seo je na travu kraj automobila, pozvao policiju i uredno čekao - rekao je očevidac događaja i dodao da se nije opirao privođenju.

Ono što je zatekao na licu mesta šokiralo je vlasnika automobila.

- Kada je vlasnik automobila došao bio je neugodno iznenađen celom situacijom. Gledao je svoj automobil i nije prestajao da se čudi - ispričao je očevidac.

(Espreso/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.