OTKRIVENI DETALJI HORORA U IVANCU: Muškarac prvo UBIO ženu, pa zatim sebi PRESUDIO, oboje bili POLICAJCI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

horor!

OTKRIVENI DETALJI HORORA U IVANCU: Muškarac prvo UBIO ženu, pa zatim sebi PRESUDIO, oboje bili POLICAJCI!

U stanu su pronađena tela muškarca i žene, oba policajca zaposlenih u Policijskoj upravi Varaždin

Objavljeno:

Više detalja o zločinu otkrio je nakon istrage Darko Galić, zamenik županijskog državnog tužioca. Načelnik PU Varaždin Predrag Benčić izrazio je duboko saučešće porodicama policijskih službenika

Užas u Ivancu na sam Vaskrs. U stanu su pronađena tela muškarca i žene, oba policajca zaposlenih u Policijskoj upravi Varaždin. Čovek je prvo ubio ženu sa kojom je živeo, a zatim presudio sebi.

– Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu izvršilo je uviđaj na mestu događaja, u stanu u kojem su pronađene dve mrtve osobe, oba policajca. Prema činjeničnom stanju utvrđenom istragom, nema sumnje da je smrt obe osobe prouzrokovana vatrenim oružjem - rekao je Galić.

Na novinarsko pitanje da li je reč o službenom oružju, Galić je rekao da će sve ostale detalje događaja znati nakon što prikupi sve informacije i podatke i izvrši neophodna veštačenja.

On nije mogao da potvrdi nezvanične informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima, o navodnoj vezi ubijenih muškaraca i žena, ali je naglasio da će i to biti utvrđeno u daljem toku istrage.

- U ovoj fazi postupka ne možemo i ne smemo ništa da isključimo. Međutim, do sada, prema podacima koje smo prikupili iz istrage, malo je verovatno da je u događaj umešana treća osoba – dodao je on.

Upitan da li se zna da je na ovoj adresi bilo problema ili prijava nasilja ranije, Galić je rekao da za sada ne može da govori o takvim detaljima.

„To su okolnosti koje ćemo dalje utvrditi u toku postupka“, rekao je on.

On je naglasio da će se tek nakon veštačenja znati šta se tačno dogodilo u stanu u Ivancu.

Načelnik PU Varaždin Predrag Benčić izrazio je duboko saučešće porodicama policijskih službenika.

– Ovo je događaj koji nije zabeležen u istoriji PU varaždinske i koji je svakako šokirao sve nas, sve naše radne kolege. ovakav događaj se ne pamti na području naše uprave. Uz stalnu edukaciju policajaca koju sprovodimo, lekarske preglede desilo se ono što smo najmanje želeli i želeli – rekao je načelnik Benčić.

Policija je danas oko 13.40 časova primila prijavu o krivičnom delu, nakon čega su policijski službenici izašli na lice mesta radi uviđaja koji je trajao celo popodne. Kako bi ušla u stan, policija je morala da zatraži pomoć od DVD-a Ivanec.

Bonus video:

00:45

TALAČKA KRIZA U NOVOM PAZARU! Stigli pripadnici Žandarmerije, očekuje se rasplet!

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.