ABAZOVIĆ OČEKUJE PAD VLADE DANAS U PARLAMENTU! Rekao da neće iznositi RUŽNE REČI na račun premijera
Dritan Abazović, Foto: Printskrin: Youtube/Crno na bijelo

oglasio se

ABAZOVIĆ OČEKUJE PAD VLADE DANAS U PARLAMENTU! Rekao da neće iznositi RUŽNE REČI na račun premijera

"Bilo bi krajnje neracionalno prema građanima da sada razgovori traju, mora se zato što pre nova vlada formirati", dodao je

Objavljeno:

Potpredsednik crnogorske Vlade Dritan Abazović kazao je da očekuje pad Vlade danas u parlamentu.

„Ova Vlada je odradila mandat do kraja, neko će reći dobro, neko loše. Ja sam zadovoljan. Važno je da građani vide da su promene moguće“, kazao je Abazović novinarima u Skupštini.

Rekao je da neće iznositi ružne reči na račun premijera.

Abazović je rekao da će, u slučaju smene Vlade, razgovarati sa parlamentarnom većinom. Kazao je da su već obavili niz razgovora. "Ako nema rešenja, onda izbori".

"Bilo bi krajnje neracionalno prema građanima da sada razgovori traju, mora se zato što pre nova vlada formirati", dodao je.

Kazao je da bi mandatar bi mogao biti bilo ko ko obezbedi 41 glas podrške u parlamentu. "Ostajem pri tome da smo spremni da idemo u opoziciju", naveo je Abazović.

1 / 4 Foto: Printscreen

Na pitanje da li vidi sebe kao premijera, odgovorio je da je jako rano i da bi bilo neodgovorno da o tome govori. Rekao je da ne očekuje proteste i da je mnogo više novinara ispred Skupštine nego onih koji protestuju.

"Situacija je redovna", kazao je Abazovi i zahvalio premijeru i predsedniku Skupštine, koji su juče pozvali građane da se ne okupljaju, prenele su Vijesti.

(Espreso/Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.