POTPUNI PREOKRET! Sinđelić postaje svedok saradnik na suđenju u Crnoj Gori! (FOTO)
Foto: Facebook: Aleksandar Sinđelić

tamošnji mediji otkrivaju!

POTPUNI PREOKRET! Sinđelić postaje svedok saradnik na suđenju u Crnoj Gori! (FOTO)

Sinđelić se tereti da je sa Bratislavom Dikićem organizovao kriminalnu grupu koja je u noći 16. oktobra trebalo da izazove krvoproliće na ulicama Podgorice
Objavljeno: 12:30h

Deo crnogorskih medija iz dana u dan piše da će srpski državljanin Aleksandar Sinđelić, okrivljen za pripremanje terorističkih napada u Crnoj Gori na dan izbora 16. oktobra, dobiti status svedoka saradnika.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pozivajući se na svoja saznanja podgorička Pobjeda piše da je tim povodom on juče ponovo saslušan pred specijalnim većem Višeg suda, gde je, kako se navodi, razmatran predlog Tužilaštva da mu se dodeli status svedoka saradnika.

Učinimo svijet velikim - zajedno! U CG osvanuo bilbord podrške Putinu i Trampu (FOTO)

Crnogorski mediji, naime, pišu da bi Sinđelić, nakon što je priznao krivicu za učešće u organizovanju terorističkog napada u Crnoj Gori, mogao dobiti status svedoka saradnika.

foto: Printscreen Facebook.com/istrebljivacstetocina

Sinđelić se, inače, naredbom za sprovođenje istrage tereti da je sa bivšim šefom srpske Žandarmerije Bratislavom Dikićem organizovao kriminalnu grupu koja je u noći 16. oktobra trebalo da izazove krvoproliće na ulicama Podgorice, zauzme Skupštinu i likvidira premijera Mila Đukanovića.

Sinđelić je, prema saznanjima Pobjede, pred tužiocima naveo da iza planiranog krvoprolića stoje dvojica ruskih nacionalista, koji rade za jednu od najmoćnijih ruskih obaveštajnih službi i da su ga oni angažovali.

Ispričao je da su dvojica ruskih obaveštajaca bila u Beogradu i kada su čuli za hapšenja u Podgorici, seli su u avion i vratili se u Rusiju, navodi podgorički dnevnik.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.