Devojčica vezala i pretukla grupa dečaka u školi? Proverava se slučaj vršnjačkog nasilja u Petrovcu
Škola, Foto: Printscreen

ŠOKANTNO!

Devojčica vezala i pretukla grupa dečaka u školi? Proverava se slučaj vršnjačkog nasilja u Petrovcu

Iz Uprave policije "Vijestima" je juče rečeno da im slučaj nije zvanično prijavljen

Objavljeno:

Uprava Osnovne škole "Mirko Srzentić" u Petrovcu ispituje šta se pre nekoliko dana dogodilo u učionici te obrazovne ustanove i da li je grupa dečaka zlostavljala dve devojčice.

To su "Vijestima" u petak saopštili iz više izvora, navodeći da je zbog tog slučaja zakazana i vanredna sednica Nastavničkog veća.

Iz Uprave policije "Vijestima" je juče rečeno da im slučaj nije zvanično prijavljen.

Iako su informacije o tom događaju šture, svi sagovornici sa kojima su novinari "Vijesti" razgovarali potvrdili su jedno - proverava se da li su devojčice vezivane, a potom i pretučene.

Jedan od sagovornika rekao je da je pre tog slučaja neko od učenika devojčicama dao "snus" - vlažni rezani duvan, zapakovan u malim vrećicama koji nije droga i koji je popularan među tinejdžerima u regionu.

- Ispitujemo incident koji je prijavljen. Uzimaju se izjave od svih aktera, a zakazana je i sednica Nastavničkog veća. U školi je pokrenuta interna procedura, a slučaj je prijavljen i policiji - rečeno je u upravi škole.

Policija je, prema saznanjima "Vijesti", za incident u učionici saznala tek kada su inspektori tragom interesovanja redakcije posetili tu obrazovnu ustanovu.

Stručnjaci za bolesti zavisnosti objašnjavaju da je veoma opasno da se nikotin koristi u bilo kom obliku, a posebno ukoliko je u kombinaciji sa emulgatorima, kao u "snusu", jer tada ima ista dejstva kao droga.

Onkolozi upozoravaju da je "snus" zbog ogromne količine nikotina u sebi kancerogen i dovodi do malignih oboljenja ždrela, usne duplje i pluća.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.