HAOS U CRNOJ GORI, PRODAO DEVOJKU ZA 500 EVRA: Razlog svega će vas TEK ŠOKIRATI
Ilustracija, Foto: RINA

BIJELO POLJE

HAOS U CRNOJ GORI, PRODAO DEVOJKU ZA 500 EVRA: Razlog svega će vas TEK ŠOKIRATI

Državna tužiteljka Milica Rmandić iz Bijelog Polja odredila je zadržavanje do 72 sata Bjelopoljcu M.V.(26), zbog osnovanje sumnje da je počinio krivična dela otmica i trgovina ljudima

Objavljeno:

Mladić M.V. (26) iz Bijelog Polja naneo je maloletnoj devojci više udaraca u predelu glave, nasilno je uvukao u svoje vozilo i prevezao u Podgoricu, gde je prodao muškoj osobi za 500 evra radi sklapanja nedozvoljenog braka.

Državna tužiteljka Milica Rmandić iz Bijelog Polja odredila je zadržavanje do 72 sata Bjelopoljcu M.V.(26), zbog osnovanje sumnje da je počinio krivična dela otmica i trgovina ljudima.

Istovremeno Tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora za M.V. , koji je oteo maloletnu devojku iz naselja Trlica u Pljevljima, prenose crnogorske Vijesti.

Nestanak maloletnice rasvetlila je pljevljaska policija koja je utvrdila da je devojka bila oteta i prodata za određeni iznos novca radi sklapanja nedozvoljenog braka, a osumnjičeni je lociran u naselju Konik u Podgorici.

- Mladić je devojci naneo više udaraca u predelu glave i nasilno je uvukao u svoje vozilo i prevezao u Podgoricu, gde je prodao muškoj osobi za iznos od 500 eura radi sklapanja nedozvoljenog braka - saopšteno je iz Uprave policije

Nakon saznanja da je za njom policija traga, devojci je dozvoljeno da 29. novembra napusti kuću, a M.V. je lociran i uhapšen u BIjelom Polju.

(Espreso/ Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.