GODINAMA SILOVAO DEVOJKE SKRIVAJUĆI SE IZA ZNAČKE: A potom izvršio SAMOUBISTVO, i ostavio JEZIVU poruku (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Twitter/printscreen

strašno

GODINAMA SILOVAO DEVOJKE SKRIVAJUĆI SE IZA ZNAČKE: A potom izvršio SAMOUBISTVO, i ostavio JEZIVU poruku (VIDEO)

Francuski policajac oduzeo je sebi život i pomenuo zločine u samoubilačkoj belešci nakon što je pozvan na ispitivanje

Objavljeno:

Penzionisani policajac identifikovan je kao serijski ubica koji stoji iza niza ubistava i silovanja u Parizu i okolini 1980 -ih i 1990 -ih, u kojima je koristio svoju policijsku značku, lisice i tehnike profesionalnog obuzdavanja da zaustavi mlade žene i devojke, ali je izbegao hapšenje decenijama sve dok ove nedelje nije izvršio samoubistvo.

U jednom od najvećih slučajeva u istoriji pariske policije, istražitelji su tražili DNK dokaze kako bi identifikovali ozloglašenog serijskog ubicu i silovatelja poznatog kao „ubodnog čoveka“ koji je 35 godina izbegavao hapšenje.

Istražitelji su nedavno suzili svoju potragu na bivše žandarme - oficire vojne policije - koje su pozvali na ispitivanje.

Ali jedan, Fransoa Verove (59) oduzeo je sebi život u iznajmljenom stanu na jugu Francuske ove nedelje nakon što je pozvan na razgovor.

Državni tužilac je nakon njegove smrti potvrdio da se DNK iz Verovea, koji je radio kao policajac i žandarm, podudara sa nekoliko mesta zločina.

Francuski mediji izvestili su da je ostavio poruku u kojoj kaže da u vreme zločina nije bio u dobrom stanju, ali nije izneo detalje.

Smatraju da je počinio ubistva, silovanja i pokušaje ubistva od 1986. do najkasnije 1994. godine i nikada nije uhvaćen.

U jednom slučaju otmice i silovanja, pokazao je svoju policijsku kartu kako bi usamljenu devojku naterao da uđe u njegov automobil bez oznaka.

U najmanje tri silovanja prijavljeno je da se ženama i devojkama predstavio kao policajac. Rečeno je da je poznavao policijsku terminologiju i da je koristio lisice. Koristio je razrađene policijske ili vojne tehnike obuzdavanja.

Njegov poslednji poznati zločin dogodio se u blizini centra za obuku žandarmerije.

Među njegovim žrtvama bila je i 11-godišnja devojka za koju se veruje da se zaustavila u liftu njene zgrade dok je odlazila u školu 1986. godine. Silovana je i ubijena, potom pronađena u podrumu.

Druga žrtva je bio 26-godišnji nemački pomoćnik, koji je napadnut i ubijen u jednom pariskom stanu.

Didier Seban, advokat porodica žrtava, rekao je za France Info: -Bili smo ubeđeni da se radi o policajcu ili žandarmu, kako nasiljem koje je primenio nad žrtvama, tako i njegovim tehnikama - njegovim načinom predstavljanja , izvestan broj stvari koje su žrtve prijavile da je rekao ... Znao je sve policijske tehnike.

-Tražićemo od pravosudnog sistema da nastavi istragu, da sazna da li je imao saučesnike i da utvrdi broj žrtava. Porodice moraju imati odgovore. - rekao je advokat.

(Espreso/ Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.