DRŽAVLJANI MOLDAVIJE UHAPŠENI U BARU: Deo međunarodne kriminalne grupe koja je PRALA NOVAC!
Ilustracija, Foto: MUP Srbije

PRETRESI

DRŽAVLJANI MOLDAVIJE UHAPŠENI U BARU: Deo međunarodne kriminalne grupe koja je PRALA NOVAC!

Izvršen je pretres na 15 lokacija, u dve zemlje istovremeno, od čega četiri pretresa u Crnoj Gori

Objavljeno:

Dve osobe, državljani Moldavije, uhapšeni su u Baru zbog sumnje da su deo međunarodne kriminalne grupe koja je prala novac, saopštila je danas crnogorska policija.

Policija je kod njih, kako se navodi u zvaničnom saopštenju policije, pronašla i oduzela više od 100 bankovnih kartica, desetine SIM kartica, devet mobilnih telefona, dva luksuzna vozila čija vrednost iznosi oko 100.000 evra, oko 3.000 eura gotovog novca, tri lap topa…

Uprava policije saopštila je da su u utorak u ranim jutarnjim časovima, sinhronizovano izvedene policijske akcije u glavnom gradu Moldavije, Kišinjevu, kao i na teritoriji Bara u Crnoj Gori.

Izvršen je pretres na 15 lokacija, u dve zemlje istovremeno, od čega četiri pretresa u Crnoj Gori.

U Moldaviji su lišena slobode četiri lica za koja se sumnja da su članovi organizovane kriminalne grupe, koja je u periodu od 2018. godine vršila krijumčarenje i distribuciju više vrsta sintetičkih droga na teritoriji Kišinjeva i šire.

Kako se navodi, kriminalistička obrada upućuje na to da je lice koje je lišeno slobode u Baru, organizator te kriminalne grupe, za koju su prikupljeni dokazi koji upućuju na sumnju da je izvršila krijumčarenje i distribuciju opojnih droga u vrednosti od milion i po evra.

„M.I. i E.I. će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni nadležnom tužiocu u Specijalnom državnom tužilaštvu“, navodi se u saopštenju.

Bonus video:

00:40

RUKE GORE, POLICIJA! OVNOM RAZVALILI VRATA: Spektakularna akcija hapšenja u Novom Sadu za ubistvo MMA borca!

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.