NAPUSTIO CRNU GORU: Za Vukotićem raspisana međunarodna poternica!
Jovan Vukotić, Foto: MUP

KRIMINALNA ORGANIZACIJA

NAPUSTIO CRNU GORU: Za Vukotićem raspisana međunarodna poternica!

Pre deset dana policija je, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva pretresla objekte u vlasništvu Vukotića u Podgorici, Kotoru i na Cetinju

Objavljeno:

Za navodnim vođom škaljarskog klana Jovanom Vukotićem (41) iz Kotora raspisana je međunarodna poternica zbog sumnje da je počinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i podstrekavao na ubistva, potvrđeno je Pobjedi.

Pre deset dana policija je, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva pretresla objekte u vlasništvu Vukotića u Podgorici, Kotoru i na Cetinju. Tada su operativno došli do saznanja da je on dve sedmice ranije napustio Crnu Goru, prenosi portal RTCG.

Kako se navodi, istražitelji su tada imali saznanja da je Vukotić bio u kontaktu sa članovima kriminalne grupe koja je planirala likvidaciju srpskih državljana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Zbog planiranja ubistva Belivuka i Miljkovića, Specijalno državno tužilaštvo početkom jula podiglo je optužnicu protiv Janka Vukadinovića, Mila Jovanovića (34), Radovana Stanišića (35), Almire Mujahodžić (21), Momčića Milića (40).

Bonus video:

00:10

DRAMA U CENTRU BEOGRADA: dvojica vandala lomila saobraćajne znake i napadali građane, POLICIJA IH UBRZO UHAPSILA!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.