Bata Dikić već tri dana štrajkuje glađu i žeđu u Podgorici!
Foto: Dado Đilas

Oglasio se advokat

Bata Dikić već tri dana štrajkuje glađu i žeđu u Podgorici!

Branilac bivšeg šefa srpske žandarmerije Bratislava Dikića, advokat Milan Petrović kazao je "Vijestima" da je njegov klijent negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret i da je u pritvoru započeo štrajk glađu i žeđu
Objavljeno: 13:27h

Po nalogu Specijalnog tužilaštva u predizbornoj noći uhapšeno je 20 državljana Srbije, među kojima i Bratislav Dikić, bivši šef srpske Žandarmerije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Branilac bivšeg šefa srpske žandarmerije Bratislava Dikića, advokat Milan Petrović kazao je "Vijestima" da je njegov klijent negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret i da je u pritvoru započeo štrajk glađu i žeđu.

U Višem sudu u Podgorici je ranije danas počelo saslušanje osumnjičenih za pripremanje terorističkih napada u Crnoj Gori.

Prvi je saslušavan upravo Dikić, a saslušavaju se po predlogu Specijalnog tužilaštva za određivanje pritvora.

Branilac po službenoj dužnosti jednog od osumnjičenih, Dragana Maksića, advokat Božina Banović je ranije danas tražio od tužilaštva da ga razreši dužnosti.

Banović je napisao da razrešenje traži zbog teškog uspostavljanja saradnje sa klijentom i vidnog nepovjerenja u njega.

"Što je dovoljan i objektivan razlog da se imenovanom dodijeli drugi branilac po sopstvenoj dužnosti ili po sopstvenom izboru", piše u Banovićevoj molbi za razrešenje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.