Komandant Žandarmerije planirao državni udar? Bata Dikić hteo da hapsi Mila posle izbora?! (FOTO)
Foto: Fonet/Dado Đilas

Neverovatan scenario!

Komandant Žandarmerije planirao državni udar? Bata Dikić hteo da hapsi Mila posle izbora?! (FOTO)

U Specijalnom tužilaštvu Crne Gore za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije počelo je saslušanje 20 državljana Srbije, uhapšenih pod sumnjom da su na teritoriji Crne Gore pripremali oružane napade
Objavljeno: 16:04h

Po saopštenju, 20 uhapšenih - a za jednom osobom se traga, nameravali su da u Crnoj Gori preuzmu automatsko oružje i izvrše terorističke napade. Uhapšene osobe su osumnjičene za krivično delo stvaranja kriminalne organizacije i za terorizam.

foto: Printscreen RTVCG

- Osnovano se sumnja da je početkom oktobra u Srbiji i Crnoj Gori formirana kriminalna organizacija, s ciljem uticaja na zakonodavnu i izvršnu vlast u Crnoj Gori. Sumnja se da je plan ove organizacije bio da u vreme proglašenja rezultata na parlamentarnim izborima, uz upotrebu oružja, napadnu okupljene građane ispred Skupštine Crne Gore i službenike Uprave policije, a da potom zauzmu prostorije Skupštine, s namerom da proglase izbornu pobedu određenih političkih partija, saopšteno je iz VDT, prenosi RTCG. Podsećamo da se još ranije pojavila informacija da je grupu uhapšenih predvodio bivši komandant Žandarmerije Bratislav Dikić.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.