RADULOVIĆ: Tražićemo zvanične informacije Srbije o zadržavanju poslanice
Đorđe Radulović, Foto: Youtube prtscr / Vijesti online

NEPRIJATNOSTI

RADULOVIĆ: Tražićemo zvanične informacije Srbije o zadržavanju poslanice

Ministar je kazao u Podgorici da je Ambasada Crne Gore u Beogradu kontaktirala nadležne organe Srbije i da je potom poslanica puštena u avion na liniji za Podgoricu

Objavljeno:

Ministar spoljnih poslova Crne Gore, Đorđe Radulović, izjavio je danas da "neformalno" zna zašto je na beogradskom aerodromu zadržana poslanica opozicione Socijaldemokratke partije Draginja Vuksanović Stanković, ali da ne želi da to iznese, već će tražiti zvanične informacije vlasti Srbije.

Ministar je kazao u Podgorici da je Ambasada Crne Gore u Beogradu kontaktirala nadležne organe Srbije i da je potom poslanica puštena u avion na liniji za Podgoricu. Draginja Vuksanović Stanković je kazala da se prema njoj na beogradskom aerodromu postupalo kao prema "potencijalnom kriminalcu" i da je "doživela provokacije na nacionalnoj osnovi" od službenika koji su je pretresali sat i po.

"Neprijatnosti sam imala i prilikom ulaska i prilikom izlaska iz Srbije. Sve to mi se dogodilo zato što drugačije mislim i pripadam partiji koja deli evropske i multietničke vrednosti", rekla je danas poslanica novinarima.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.