NOVE TURBULENCIJE! Demokratska Crna Gora UZVRATILA DF na optužbe
Aleksa Bečić, Foto: Printscreen/Youtube

TENZIJE

NOVE TURBULENCIJE! Demokratska Crna Gora UZVRATILA DF na optužbe

U prilog tome oni su naveli da je glasanje DF-a protiv amandmana, koji su oni predložili, pokušaj ugrožavanja interesa srpskog naroda kako bi politički profitirali

Objavljeno: 17:12h

Demokratska Crna Gora Alekse Bečića uzvratila je Demokratskom frontu na optužbe o izdaji, porukom da taj savez pokušava da nanese štetu vladajućoj većini i da pokušava da, kako tvrde, izazove tenzije.

Demokrate u saopštenju dostavljenom medijima kažu da imaju razumevanje ako je to politička agenda DF-a u cilju njihovog boljeg pozicioniranja, ali da u cilju istine imaju, kako navode, moralnu i profesionalnu obavezu da javnosti predoče činjenice.

U prilog tome oni su naveli da je glasanje DF-a protiv amandmana, koji su oni predložili, pokušaj ugrožavanja interesa srpskog naroda kako bi politički profitirali.

Pritom su, navode, u potpunosti zanemarili činjenicu da se prvi put pruža mogućnost da se sa Srba skloni etiketa genocidnog naroda.

Demokrate su DF optužile da radi prikupljanja "najjeftinjiih političkih poena, trguje sa teškim pitanjem zločina na teritoriji bivše Jugoslavije".

"One koji nas danas optužuju, po ko zna koji put, za kojekakve izdaje, prodaje interesa srpskog naroda, saradnju sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) nažalost ne zanima istina, što se krajnje jasno vidi po njihovom pristupu da armijom botova pokušaju da uguše istinu, što najoštrije osuđujemo", navodi se, između ostalog, u saopštenju.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.