KNEŽEVIĆ TVRDI: Krivokapić nije JEDINI koji je video TEMELJNI UGOVOR!
Milan Knežević, Foto: Printscreen/Youtube

CRNA GORA

KNEŽEVIĆ TVRDI: Krivokapić nije JEDINI koji je video TEMELJNI UGOVOR!

Na pitanje da li će inicirati razgovor između čelnika vladajuće koalicije, Knežević je odgovorio da je to očekivao od Krivokapića

Objavljeno:

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je danas da premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić nije jedini koji je video Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC), već da su ga videli i potpredsednik Vlade Dritan Abazović i predsednik Skupštine Aleksa Bečić.

- Tvrdim da su ga videli i potpredsednik Vlade Dritan Abazović i predsednik Skupštine Aleksa Bečić jer se i sam premijer u Patrijaršiji pravdao da trpi veliki pritisak od Abazovića i Bečića da ne bude potpisan, rekao je Knežević novinarima ispred tužilaštva, prenosi Pobjeda.

Knežević je dodao da misli da su Temeljni ugovor videli i neki ministri i naveo ministra pravde Vladimira Leposavića, koji je radio na usaglašavanju ugovora.

Knežević je pozvao Abazovića i Bečića da potvrde da li su videli Temeljni ugovor.

Na pitanje da li će inicirati razgovor između čelnika vladajuće koalicije, Knežević je odgovorio da je to očekivao od Krivokapića.

- Ovako predložen budžet teško može dobiiti našu podršku, a sve što se desilo sa Temeljnim ugovorom ide u pravcu da je neophodno da dođe do razgovora u parlamentarnoj većini, rekao je Knežević.

Bonus video:

08:40

MISLIO JE DA ĆE UMRETI, NISAM SMELA DA MU DOPUSTIM DA ZASPI: Jelena je HEROJSKI spasila život Nenadu

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.