OBLJUBIO I TUKAO ALUMINIJUMSKOM ŠIPKOM MALOLETNIKA?! Uhapšen R.L (62), stravično je!
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas

OBLJUBIO I TUKAO ALUMINIJUMSKOM ŠIPKOM MALOLETNIKA?! Uhapšen R.L (62), stravično je!

Službenici Centra bezbednosti Nikšić su brzo reagovali i lišili slobode R.L. (62) zbog sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljene polne radnje koje je izvršio na štetu maloletnika, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Objavljeno:

Prema policijskom saopštenju u subotu oko 23 sata policiji je otac maloletnog dečaka prijavio da je R.L. fizički napao njegovog sina i nanio mu povrede aluminijskom šipkom u predelu glave.

- Policija je brzo reagovala i odmah u službene prostorije dovela R.L. od kojeg su prikupljena obaveštenja. Takođe, obaveštenja su prikupljena i od maloletnika. Oštećenom maloletniku je ukazana lekarska pomoć i njemu su konstatovane lake telesne povrede. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je R.L. u svojoj porodičnoj kući nakon fizičkog napada izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje na štetu maloletnika. O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se R.L. (62) iz Nikšića liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio navedeno krivično delo, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.