AUTO-KOLONE U VIŠE GRADOVA CRNE GORE: Učesnici prekrivali REGISTRACIJE nalepnicama "Crnogorski pokret"! (VIDEO)
Podgorica, Foto: Printscreen/Twitter

BLOKIRALI SAOBRAĆAJ

AUTO-KOLONE U VIŠE GRADOVA CRNE GORE: Učesnici prekrivali REGISTRACIJE nalepnicama "Crnogorski pokret"! (VIDEO)

Osim u Podogorici, auto-kolone su održane Nikšiću, Herceg Novom, Kotoru, Beranama, Baru, Bijelom Polju i Mojkovcu, a učesnici su nosili državne zastave Crne Gore

Objavljeno:

Učesnici takozvane patriotske auto-kolone ponovo su večeras izašli na ulice više gradova u Crnoj Gori, uključujući i Podgoricu, gde su oko pola sata blokirali saobraćaj u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, ispred zgrade parlamenta.

Osim u Podogorici, auto-kolone su održane Nikšiću, Herceg Novom, Kotoru, Beranama, Baru, Bijelom Polju i Mojkovcu, a učesnici su nosili državne zastave Crne Gore.

Učesnici auto-kolone u Podgorici okupili su se u naselju Zabjelo kod grafita Krsta Popovića, odakle su krenuli u vožnju ulicama grada, prenosi CdM.

Kako dodaju podgoričke ''Vijesti'', pojedini učesnici auto-kolone prekrivali su registracije automobila nalepnicima na kojima je pisalo "Crnogorski pokret", a neki su registarske oznake prekrivali i zaštitnim maskama. Prekrivanje registarskih oznaka je prekršaj.

Učesnici auto-kolone su, okupivši se ispred zgrade parlamenta u prestonici Crne Gore, prekršili mere donete u cilju sprečavanja širenja zaraznih bolesti.

Prema merama koje su na snazi u Crnoj Gori, zabranjeno je okupljanje stanovništva, kako u zatvorenim, tako i na otvorenim javnim mestima, kako i prisustvo i zadržavanje više od dve punoletne osobe na otvorenom javnom mjestu.

Kako je ranije najavljeno, svake nedelje će se organizovati skupovi u svim crnogorskim opštinama, uz poruku da "slobodna i večna Crna Gora nikada neće nestati".

Bonus video:

05:42

ESPRESO REAKCIJA: Evrovizija

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.