SNP O ZAPALJIVOJ RETORICI ĐUKANOVIĆA: Milovo nepočinstvo Crnu Goru dovelo do ivice PROVALIJE!
Milo Đukanović, Foto: Print Screen Youtube

ljuti

SNP O ZAPALJIVOJ RETORICI ĐUKANOVIĆA: Milovo nepočinstvo Crnu Goru dovelo do ivice PROVALIJE!

"To je govor propale politike zahvaljujući kojoj je uspeo da zgrne milione tokom prethodnih decenija", poručuju iz SNP-a

Objavljeno:

Povodom ponovnog bavljenja predsednika Mila Đukanovića navodnim srpskim malignim uticajem u Crnoj Gori, Socijalistička narodna partija (SNP) saopštila je da on najnovijim izjavama i oprobanom zapaljivom retorikom pokušava da odbrani lične interese.

Đukanović je, kažu, u poslednjim izjavama koristio retoriku sličnu onoj kada je pretio da će se odmetati u šume da bi branio državu.

"To je govor propale politike zahvaljujući kojoj je uspeo da zgrne milione tokom prethodnih decenija", poručuju iz SNP-a.

Navode i da u njegovoj najnovijoj izjavi ima elemenata pretnji javnom redu i miru i da bi tužilački organi trebalo da reaguju.

Njegove optužbe na račun nove vlade smatramo pokušajem da se odbrani neodbranjivo, odnosno sva njegova i nepočinstva njegove klike koji su Crnu Goru doveli do ivice provalije u svakom smislu, poručili su iz SNP-a.

Bonus video:

01:44

MILOŠ JOVANOVIĆ: Predsednički izbori jesu važni sa više aspekata, vode se razgovori u jednom delu opozicije (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.